Annonce
Debat

Danmark - et slaraffenland for politisk minoritetsforskrækkelse

Annonce

Læserbrev: Det er desværre sådan det er blevet i den politiske korrektheds hellige navn, og nu også godt hjulpet videre af Oscar “bagmændene” der ikke længere vil tildele denne smukke statuette til film, der ikke imødekommer de fire vel beskrevne krav, som ansv.havende chefredaktør Peter Orry så helt og aldeles fint forholder sig til i JV.

Jeg synes slet og ret, at det er ved at blive et sygt samfund, der kriminaliserer borgere, der i god tro bruger ord, der står i den danske ordbog, og får dem til at fare sammen, af skræk for at blive hængt ud og mobbet, når ord de har brugt hele livet og lært i skolen - pludselig er forbudt.

Hvorfor er der ingen, der protesterer? Hvornår er nok nok?

Mens jeg skriver dette læserbrev, bliver jeg f.eks. i tvivl, om nogen vil synes (eller har lavet en regel om) at man Ikke længere må bruge ordet “bagmænd”, men jeg har faktisk aldrig mødt en “bagkvinde”, så jeg vover pelsen.

Jeg har da også tænkt over, hvad Academy of Motion Picture Arts and Sciences har tænkt sig fremover med selve statuetten “Oscar”, der jo er en mandefigur. Det går da simpelthen ikke, men mon beslutningstagerne kan blive enige om, hvorvidt statuetten så i stedet for skal forestille en kvinde, en asiat, en sort, en indianer eller en indbygger fra øer i Stillehavet for ikke at glemme en LBGTQ+ eller handicappet.

Et er nok sikkert, at eskimo bliver det ikke, og for de sidste to gruppers vedkommende vil man jo så i retfærdighedens og den politiske korrektheds navn skulle vælge mellem hvilken type “anden” seksuel observans der er tale om, eller hvilket handicap, fysisk, psykisk, med eller uden kørestol eller anden form for hjælpemiddel man mener er “det mest korrekte”, for ikke at forbigå nogen. En vanskelig opgave at tilgå, på linje med det tidligere hjemlige forslag om at skifte “rød/grøn mand” ud i færdselsreguleringslysene!!

Det Danmark som jeg kender og har holdt af og respekteret i snart en hel menneskealder er i en vis fart ved at blive kørt af sporet af den ene selvcentrerede minoritetsgruppe efter den anden og gjort ukendeligt.

Det kræver en dyb indånding at være i, og synspunkterne kan nok bare sammenfattes i det velkendte udtryk "verden er af lave”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Fredericia i top over corona-smitten i provinsen - puster hovedstadskommunerne i nakken

Annonce