Annonce
Kolding

"Danmark for Målene" med fokus på energiformer

Formand for plan-, bolig- og miljøudvalget, Birgitte Kragh, næste gæst, når "Danmark for Målene"-karavanen igen rammer Kolding. Pressebillede
Annonce

Kolding: Søren Dahl, legendarisk radiovært på det populære radiotalkshow Cafe Hack, er sammen med formand for plan-, bolig- og miljøudvalget, Birgitte Kragh, de næste gæster, når "Danmark for Målene"-karavanen igen rammer Kolding lørdag 24. august. Denne gang handler det om bæredygtige og grønne energiformer.

Besøget i Kolding lørdag 24. august kommer især til at handle om gode idéer til energibesparelser i hjemmet, på farten og i byen.

Arrangementet foregår kl. 11-15 uden for Kolding Storcenter ved indgang G, også kaldet biografindgangen, og kommer man forbi pladsen, vil der være masser af inspiration til, hvordan man selv kan komme i gang med energibesparelser derhjemme, og der vil være aktiviteter for både børn og voksne.

Kl. 14.30 går tidligere Café Hack-vært Søren Dahl på scenen, hvor han vil interviewe formand for plan-, bolig- og miljøudvalget Birgitte Kragh om bæredygtige energiformer.

Det er femte gang, at Kolding får besøg af Danmark for målene-karavanen. Næste og sidste gang er 14. september 2019, på Akseltorv i Kolding, hvor Mikael Jarnvig, meteorolog, TV-vært, foredragsholder og klimaekspert, er gæst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce