Annonce
Billund

Danmark, vis storsind!

Læserbrev: Ingen behøver vel blive mindet om, at vi i Danmark har det godt. Vi har det så godt, at jeg mener, vi skal vise storsind og lade de mennesker, der er kommet til Danmark, blive her.

Flygtningestrømmen fra 2015 og 2016 var overvældende og stor. Alligevel begik mange mennesker risici ved at hjælpe på forskellig vis. Det varmede, at folk var medfølende og bød dem velkommen her - væk fra krig, ufred, tortur og død.

En del af disse mennesker, og også senere tilkomne flygtninge, opholder sig i udrejsecentre. De flestes ”forbrydelse” er, at de ønskede et trygt og bedre liv til deres kære og dem selv. (Meget få er kriminelle og de tilhører en anden gruppe efter min mening.)

Annonce


Vores familie har fået nye dejlige, syriske venner.


Mange, især syrere, har lært dansk og har i dag et arbejde eller uddanner sig og er integreret i det danske samfund. De bidrager positivt og i min optik beriger de vores land. - Vores familie har fået nye dejlige, syriske venner! Nu tales der om at sende syrere tilbage til Syrien til et diktatur, hvor de vil blive opfattet som desertører. Det kan vi ikke være bekendt.

Danmarks regering:

Giv alle flygtninge, uanset deres hjemland, asyl og permanent opholdstilladelse nu! Tag skridtet og vov at gøre noget rigtig godt! I slipper for udgifterne på centrene, og mange menneskers mentale tilstand vil hurtigt forbedres. Langt de fleste vil gerne arbejde, integreres og tjene Danmark. Når vi taler med vores venner, priser de det danske samfund i høje toner. Giv flygtningene en chance – vi har alle kun ét liv!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EfB

En Esbjerg-dreng tjekker ud: EfB og Mathias Kristensen skilles efter denne sæson

Vejen

Tre storke spottet i Rødding

Annonce