Annonce
Sønderborg

Danmarks bedste burger-restaurant indkasserer sur smiley

Sommeren 2017 slog Simon Stefanski sammen med nu eks-kæresten Isabella Thordsen op for Lazy Dog. I forgrunden storebroderen Kacper Stefanski. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
Lazy Dog fra Sønderborg, der i efteråret vandt konkurrencen 'Danmarks bedste burger, er blevet straffet for dårlig rengøring.
Annonce

Sønderborg: De har styr på at lave en rigtig god burger, men derimod halter det med rengøringen.

Lazy Dog, der i september blev kåret til at have Danmarks bedste burger, er blevet straffet af Fødevarestyrelsen for at være beskidt en række steder.

- Vi ved, vi har lavet en fejl. Vi vil fokusere på rengøring og retter op, var svaret fra virksomheden ifølge kontrolrapporten.

Kontrollanten konstaterede, at der i barområdet var beskidt ved kanter og hjørner samt under skabe og opvaskemaskine. Sidstnævnte fremstod også med røde belægninger ved indersiden af lågen.

I depotrum hang der spindelvæv i loftet henover fødevareopbevaring, ligesom der var fedtbelægning på lampe og loft over friture i hjørne. Alt i alt kostede det Lazy Dog en sur smiley samt en bøde på 5.000 kroner.

Kontrollanten observerede også, at de ansatte sjældent skiftede handsker ved skiftende arbejdsprocedurer.

Det blev vurderet som en bagatelagtig overtrædelse, og derfor nøjes kontrollanten med at give Lazy Dog en vejledning om oftere at skifte handsker og god håndhygiejne.

Virksomheden blev også belært om at bruge plastfolie - og ikke som under kontrollen sølvpapir - til afdækning af hakket oksekød.

Vi ved, vi har lavet en fejl. Vi vil fokusere på rengøring og retter op

Lazy Dog

Annonce

Vandt tæt finale

JydskeVestkysten har været i kontakt med brødre og indehavere Simon og Kacper Stefanski, men de havde ikke yderligere kommentarer.

Lazy Dog endte efter en tæt finale i september med at stryge til tops i konkurrencen 'Danmarks Bedste Burger'. Restauranten fik 3.018 sms-stemmer og vandt knebent foran Spisehuset Pagoden i Ølgod.

Lazy Dog havde tidligere på året kvalificeret sig til finalen ved at blive to'er i kampen om at servere 'Sydjyllands Bedste Burger'. Også her var det brugerne, som bestemte, hvem der skulle vinde.

Sommeren 2017 slog Simon Stefanski sammen med nu ekskæresten Isabella Thordsen og storebroren Kacper Stefanski op for Lazy Dog – opkaldt efter deres hund Pumpkin. Cocktails, øl, burgere, pommes friter, milkshakes, salater og meget mere, der kan nydes i et afslappet og urbant miljø med for eksempel jazz eller 60'er disco i baggrunden.

Restauranten ligger i Sønderborgs anden ældste bygning opført i 1642. Så det var noget af en mundfuld, at få den fredede bygning klar til at rumme både industrikøkken og spisepladser på de omkring 70 kvadratmeter og indrette en baggård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Fremtidens museum – men for hvem?

Annonce