x
Annonce
Sønderborg

Danmarks største børnetøjs-outlet er landet i Sønderborg

Butikken åbnede torsdag formiddag, og flere interesserede havde stillet sig klar, inden dørene blev åbnet. Foto: Mathias Ingemann Holm
En lang kø stod klar foran butikken, da Outletland for første gang åbnede i Sønderborg torsdag morgen.

Sønderborg: - Den her skal vi have med, siger en mor, og trækker en hue ned over hovedet på sit barn: - Vi skal huske at tage ekstra med på vejen ud, siger hun højt til sig selv.

Danmarks største børnetøjsoutlet, Outletland, er kommet til Sønderborg, her bliver der bliver solgt tøj, sko og legetøj.

Der var kø ude foran, da butikken åbnede torsdag formiddag.

- Der plejer tit at være mange, når vi åbner i en ny by, fortæller Jacqueline Østergaard, brand- og marketingmanager for Outletland:

- Vi har altid masser af helt nye ting, men det er lang tid siden, at vi har pakket så mange varer ud, fortæller Jacqueline Østergaard.

- Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst har gået og åbnet nye kasser i tre dage i træk, fortæller hun.

Outlet-landet er for første gang landet i Sønderborg.

- For et halvt år siden var vi i Aabenraa, men ellers har vi ikke været i Sønderjylland i lang tid, fortæller Jacqueline Østergaard.

Annonce

Outlet-land

- Outlet-landet hører til i den gamle Jem og Fix - På adressen Grundtvigs Alle 198d.

- Outlet-landet holder åbent torsdag-søndag hver weekend indtil den 24. november.

- Der bliver solgt tøj i alle børne-størrelser, samt sko og legetøj.

Rejser landet rundt

En mor skubber en barnevogn foran sig. Hun går forbi en kasse med bamser. Hun samler en dinosaurbamse op og lægger den ned til sit barn.

- Ok, men så er det også sidste bamse, siger faren, der står lige ved siden af: - Man kan også få for meget af det gode.

For nylig begyndte Outletland at sælge legetøj.

- Det er egentlig meget oplagt. Vi har ikke et kæmpe udvalg endnu, men ligesom alt andet vi sælger, er der mindst 50 procent rabat, fortæller Jacqueline Østergaard:

- Vi kan også se, at folk gør brug af tilbuddene op til jul, fortæller hun.

Outletland er Danmarks største børne-outlet. De finder altid lokaler på mindst 1000 kvadratmeter.

I løbet af et år rejser outlettet til 12 forskellige byer, og plejer at holde til i hver by i en måned.

- Det er et pop-up koncept, folk plejer altid at tage godt imod os, fortæller Jacqueline Østergaard:

- Også kan man faktisk se forskel på, hvad folk går efter, alt efter, hvor i landet vi er. Det er lidt stereotypt, men københavnerne går ofte mere efter modemærker, og i Jylland virker det til, at folk går efter de mærker, hvor tøjet er mere holdbart, og de får mest til prisen.

Danmarks største børnetøjs-outlet er åbnet i Sønderborg. Foto: Mathias Ingemann Holm
Danmarks største børnetøjs-outlet er på besøg i Sønderborg i tre uger. Foto: Mathias Ingemann Holm
Som noget nyt er Outletland begyndt at sælge legetøj. Foto: Mathias Ingemann Holm
Butikken har åbent torsdag-søndag. Foto: Mathias Ingemann Holm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Folkets opråb er blevet hørt: Genbrugspladserne genåbner på tirsdag

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Danmark

Liveblog: Kina advarer om mulig ny bølge af coronavirus

Erhverv

Direktør i vækstfirma er bekymret for at krisen trækker ud: Frygter en halvering af omsætningen

Annonce