Annonce
Kolding

Danmarks største garnbutik åbner i Kolding

Sådan så det ud, da Hobbii åbnede butik i Aalborg. Kæden forventer også en stor åbningsfest i forbindelse med åbningen i Kolding, men man forventer at indføre en stribe coronarestriktioner - blandt andet at man deler den første åbningsdag op i totimers intervaller, som man kan tilmelde sig. PR-foto
Kæden Hobbii åbner snart en 500 kvadratmeter stor garnforretning i Kolding.
Annonce

Kolding: Der bliver virkelig noget at gå på opdagelse i for dem, der elsker at strikke eller hækle, når kæden Hobbii i midten af november åbner en ny butik i Kolding.

Butikken, som bliver indrettet i den tidligere Kære Børn på Albuen 3, bliver nemlig i følge kæden selv Danmarks største garnbutik med sine mere end 500 kvadratmeter.

- Ofte er en garnbutik 50 kvadratmeter eller noget i den stil, så her har vi et helt andet sortiment, siger marketingchef Morten Spliid.

Butikken bliver Hobbiis fjerde fysiske butik, efter at man for relativt nyligt også har åbnet butikker i Roskilde, Aalborg og Odense. Ud over butikken i Kolding er Hobbii også på vej til at åbne en butik i Aarhus, og oplevelsen hos kæden er, at der er masser af gang i garnmarkedet.

- Vi oplever helt klart, at det er i vækst. Vores målgruppe er primært kvinder plus 50, og de vil altid være der, men der er også flere unge, der stille og roligt kommer på, fortæller Morten Spliid.

Den nye store garnbutik åbner efter planen 19. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Trekantområdet

Minkavler fra Farre: Om lidt bliver her stille, meget stille

Annonce