Annonce
Sønderborg

Danmarks største mæglervirksomhed opruster i Sønderjylland

46-årige Carsten Barnekov kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Jyske Bank i Sønderborg. Foto: ECD Erhverv Poul Erik Bech
EDC Erhverv Poul Erik Bech styrker nu sin position i Sønderjylland, hvor erhvervsmand Carsten Barnekov fra Broager netop er indtrådt som partner og medejer.
Annonce

Sønderborg: EDC Erhverv Poul Erik Bech gør klar til ekspansion i Sønderjylland. Lokal erhvervsmand er netop indtrådt som partner, ligesom flere medarbejdere er på vej.

- Sønderjylland er i vækst, og især investeringsejendomme er efterspurgte. Det imødekommer vi ved at styrke vores tilstedeværelse i Sønderjylland - og samtidigt udvide medarbejder- og ejerkredsen, udtaler Poul Erik Bech, som pr. 1. november har fået Carsten Barnekov med i partnerkredsen.

46-årige Carsten Barnekov bor i Broager med sin familie og kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Jyske Bank i Sønderborg, hvor han har haft speciale indenfor finansiering af erhvervsejendomme. Tidligere har han arbejdet som erhvervsrådgiver i Nykredit i Sønderborg, og forinden dette været med til at starte Nybolig Erhverv i Sønderborg.

- Jeg glæder mig til at få mit store, lokale netværk i spil på en ny måde samt bidrage til at gøre EDC Erhverv Poul Erik Bech til den foretrukne erhvervsmægler på egnen, udtaler Carsten Barnekov.

Jeg glæder mig til at få mit store, lokale netværk i spil på en ny måde samt bidrage til at gøre EDC Erhverv Poul Erik Bech til den foretrukne erhvervsmægler på egnen.

Carsten Barnekov

Annonce

Søger nye partnere

Mandag den 20. januar holdes der reception for Carsten Barnekov fra klokken 15-17, hvor det er muligt at hilse på den nye partner og de andre medarbejdere. Receptionen finder sted på Augustenborg Landevej 1, Sønderborg. Alle er velkomne.

- Det glæder mig, at få en kompetent profil som Carsten med om bord, og sammen med erhvervschef Ib Hansen skal han være med til at styrke vores aktiviteter i området, uddyber Poul Erik Bech og fortæller, at man derudover søger nye partnere til afdelingerne i Aabenraa og Haderslev samt en ny sagskoordinator til Sønderborg-afdelingen.

EDC Poul Erik Bech blev etableret i 1978 og er siden vokset til Danmarks største mæglervirksomhed med over 90 lokale partnere. Den består af mere end 500 medarbejdere over hele landet. Størstedelen af EDC Poul Erik Bech er ejet af den almennyttige fond, Poul Erik Bech Fonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce