Annonce
Esbjerg

Danmarks største private boligudlejer på storindkøb på ejendomsmarkedet i Esbjerg

Ejendomsselskabet Heimstaden har købt ejendommen, som inden den blev omdannet til et lejlighedskompleks, var Arbejdsformidlingen. Sælgeren et et selskab med adresse i Vejle. PR-foto
Danmarks største private boligudlejer har erhvervet to store boligejendomme i Esbjerg, herunder den tidligere Arbejdsformidlingen på hjørnet af Fynsgade og Teglværksgade.
Annonce

Esbjerg: Ejendomsselskabet Heimstaden, grundlagt i Sverige og med en stenrig nordmand som ejer, har været på storindkøb på det esbjergensiske ejendomsmarked.

Heimstaden har således erhvervet to ejendomme i Esbjerg: Fynsgade 4-10 samt Spangsbjerg Møllevej 18. Ejendommene bliver en del af Heimstadens voksende portefølje af ejendomme i Jylland.

Heimstaden har dermed øget investeringerne i ejendomme i Jylland med seneste køb af Fynsgade 4-10 og Spangsbjerg Møllevej 18 A-M. Sælger af begge ejendomme er det Vejlebaserede selskab KTVN A/S, og købet er foregået via Colliers International, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Heimstaden ejer allerede fire ejendomme i Esbjerg, ligesom selskabet er engageret i opførelsen af op imod 500 studie- og ungdomsboliger i tre højhuse i A Place To-projektet, tidligere benævnt Kaktus-tårnene, på Tovværksgrunden i Grådybet.


Vi er glade for at muligheden bød sig i Esbjerg.

Christian Fladeland, investeringsdirektør, Heimstaden


Ejendommen i Fynsgade 4-10 er identisk med den forhenværende Arbejdsformidlingen på hjørnet af Fynsgade og Teglværksgade. Den forrige ejer KTVN A/S købte tilbage i 2017 det omdannede lejlighedskompleks af Ejendomsselskabet Predium for knap 51 millioner kroner.

Den gulstenede ejendom på Spangsbjerg Møllevej 18 A-M er placeret foran Esbjergs højeste beboelsesejendomme på Mølleparkvej, også ejet af Heimstaden. Denne ejendom er senest handlet i 2014, dengang for 22,3 millioner kroner. Parterne oplyser ikke prisen for de to ejendomme.

Annonce

Gode synergieffekter

Heimstaden oplyser i pressemeddelelsen, at den også har købt en anden jysk ejendom i Vejle. Og udvidelsen af porteføljen i Esbjerg og Jylland er en bevidst strategi, oplyser investeringsdirektør i Heimstaden, Christian Fladeland:

- Vi har fortsat en ambition om at vækste i Danmark, og vi vil rigtig gerne vokse udenfor København, hvor vi har den største koncentration af boligejendomme. Når vi møder den rette mulighed, slår vi derfor til. Det er de to ejendomme i Esbjerg gode eksempler på, siger investeringsdirektøren og fortsætter:

- Vi er glade for at muligheden bød sig i Esbjerg, hvor vi i forvejen er til stede med fire ejendomme. Det giver nogle gode synergieffekter i forhold til kundeservice samt drift og vedligehold af ejendommene, som vi har stort fokus på.

Heimstaden blev grundlagt i Sverige i 1998 og har været etableret på det danske marked siden 2014.

Ejendommen på Spangsbjerg Møllevej er placeret foran Esbjergs to højeste beboelsesejendomme på Mølleparkvej. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce