Annonce
Billund

Danmarks største private specialskole åbner i Billund

Annonce

Billund: Landets største private udbyder af specialskoletilbud, Behandlingsskolerne, har åbnet sin første skole i Jylland. Den hedder Chrysalis og ligger i Billund. Billund er dermed den første kommune i Jylland, der vælger en privat aktør til at løfte opgaver omkring dagbehandling af børn med bl.a. autisme, ADHD og forskellige angstproblematikker. I den anledning inviterer Chrysalis torsdag 26. april forældre, samarbejdspartnere, naboer og andre interesserede til officiel åbning af skolen. Det er mellem 14 og 16 på Kærvej 124 i Billund.

Behandlingsskolerne har eksisteret i 15 år, men har hidtil udelukkende opereret i København og på Sjælland, hvor man driver 15 forskellige tilbud til børn og unge med særlige behov.

- Det er rigtig dejligt at opleve, at en privat og professionel aktør som Behandlingsskolerne har været i stand til at rykke hurtigt og gerne vil være en del af den udvikling, der sker i Billund. En skolelukning er aldrig behagelig, og derfor er vi ekstra glade for, at vi hurtigt har kunnet give børnene og deres familier sikkerhed for, at de har et sted at gå i skole, siger Morten Kirk Jensen i en pressemeddelelse.

Han er skolechef i Billund Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce