Annonce
forside

Danmarks største stævne: 3000 kampe spillet med få minutters forsinkelse

Der bliver spillet omkring 3000 kampe til Kvickly Cup i Ribe, der er Danmarks største bordtennisstævne. Foto: Kåre Welinder

Ribe: Det er som at gå rundt i en sportslig myretue, når man besøger Kvickly Cup i Ribe Fritidscenter, der er Danmarks største bordtennisstævne.

Fire haller er fyldt med 530 spillere, der i løbet af to dage spiller hele 3000 kampe, hvoraf den sidste afvikles ca. kl. 19 søndag aften.

Og når formand for Ribe Bordtennisklub, Knud Andersen, siger, den bliver spillet kl. 19, så bliver det sådan. På førstedagen havde Kvickly Cup trods et mylder af spillere og masser af organisatoriske ting, der kunne gå galt, blot en forsinkelse på otte minutter, da den sidste kamp var spillet sent lørdag aften, og det er ikke kun Knud Andersen, der synes det ganske imponerende.

Det gør man blandt andet også i Bordtennisklubben Slagelse. 33 spillere herfra er for 10. år i Ribe, og hvor klubben ved deres tidligere stævne i Nordjylland oplevede kaos og forsinkelser, så roser tidligere formand i Slagelse, Henrik Andersen, Kvickly Cup for igennem alle årene at have haft en helt imponerende organisation fra de mere end 50 frivillige.

Det er 55. gang, RBTK afholder stævnet, der i sin tid blev startet op af Otto Olsen, og der var i 2019-udgaven 150 tyske spillere med, en svensker og en dansk-amerikaner udover de danske.

Annonce
Der bliver spillet omkring 3000 kampe til Kvickly Cup i Ribe, der er Danmarks største bordtennisstævne. Udover danske spillere er der 150 bordtennisspillere med fra Tyskland. Foto: Kåre Welinder
Ribe Bordtennisklub har mange præmier, og der bliver gerne givet lidt ekstra, så flere af de yngste spillere får noget med hjem. Foto: Kåre Welinder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce