Annonce
Sønderborg

Danmarkspremiere på sønderjysk film i Nordborg Bio

I filmen "Onkel" møder man kvinden Kris på 27 år, som er yderst beskyttende overfor sin halvinvalide onkel, som hun driver et mindre landbrug i Sønderjylland sammen med. PR-foto

Nordborg: Den nye danske film "Onkel" har danmarkspremiere i Nordborg Bio torsdag 14. november. Filmen er en ægte sønderjysk historie, med sønderjyske skuespillere og fortalt på sønderjysk.

"Onkel" er fortællingen om den 27-årige Kris, som bor hos sin onkel på en gård udenfor Tønder. Da hun mistede sine forældre, flyttede hun ind på gården, hvor de sammen har indrettet sig med hverdagens faste rutiner og arbejdet omkring dyrene og gårdens marker. Alle dage ligner hinanden kun afbrudt af de sædvanlige dyrlægebesøg, som holder liv i hendes store interesse for dyrlægefaget. Men et tilfældigt møde med den unge Mike får hende til at overveje muligheden for et liv væk fra gården og alt det hjemmevante. Sød musik opstår mellem de to og med kærligheden begynder et skelsættende spørgsmål at presse sig på.

Filmen kan ses i Nordborg Bio torsdag 14. november til onsdag 20. november. Nordborg Bio er vært med en god kop kaffe og et stykke ægte sønderjysk kløben før forestillingerne lørdag 15. november kl. 15 og onsdag 20. november kl. 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce