Annonce
Sport

Danmarksserieklub stopper samarbejde med Nicki Bille

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
På grund af manglende stabilitet er Nicki Bille ikke længere tilknyttet danmarksserieklubben Ishøj IF.

Den tidligere professionelle fodboldspiller Nicki Bille står igen uden klub.

Danmarksserieklubben Ishøj IF oplyser således på Facebook, at den stopper samarbejdet med Nicki Bille.

- Vi har dags dato valgt at ophøre samarbejdet med Nicki Bille på grund af manglende stabilitet.

- Hvis Nicki fremadrettet kan skabe fremmøde-stabilitet træningsmæssigt, tager jeg selvfølgelig en snak med ham, lyder det fra sportsdirektør Murat Kutuk.

I slutningen af juli oplyste Ishøj IF på Facebook, at angriberen ville forsøge at kickstarte sin karriere i klubben. Dog uden at få penge for at spille for klubben.

Det var efter, at Bille i slutningen af april blev idømt fire måneders ubetinget fængsel i en sag om vold, narko og trusler.

Men som det fremgår af Ishøjs meddelelse onsdag, så har Bille ikke været flittig til at komme til træning, og derfor blev samarbejdet aldrig frugtbart.

Bille har i sin karriere været vidt omkring. Ud over Danmark har han også spillet i Grækenland, Italien, Spanien, Norge, Frankrig og Polen.

Bille var senest på kontrakt i Lyngby i 2018, men det blot til omkring tre måneders ansættelse, inden Lyngby ophævede kontrakten.

På A-landsholdet er det blevet til tre optrædener - alle i 2013.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce