Annonce
Læserbrev

Dannebrog i regionsrådssalen - også mit flag

Læserbrev: Inden det seneste regionsrådsmøde den 30. september gik i gang, fik vi en lille faneindvielse, hvor fanen nu skal have en permanent plads i regionsrådssalen.

Det er konsekvensen af den politiske beslutning truffet for et stykke tid siden – efter forslag fra Dansk Folkeparti. Jeg selv havde stemt for forslaget, men det var på ingen måder for at bakke op om Dansk Folkeparti. Tværtimod.

Det var for at understrege – at Dannebrog også er mit flag.

Dannebrog er for mig ikke splittelse og eksklusion, men lige det modsatte:

Et symbol der forener os alle sammen, som sammen vil arbejde for et velfærdssamfund, hvor alle borgere er frie for at leve efter eget valg, men som også vil deltage i fællesskabet både i det lokale samfund og andre steder, hvor der skal træffes vigtige beslutninger.

Hvis Dannebrog ikke var symbol på medmenneskelighed også dengang jeg kom som krigsflygtning for 25 år siden, ville det aldrig lykkes for mig at nå til regionsrådssalen for at kæmpe for et bedre samfund på det regionalpolitiske niveau.

Derfor gentager jeg gerne: Jo, Dannebrog er mit og vores alle sammens flag – som holder af vores humanistiske og solidariske Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Nolde nu med mundbind

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce