Annonce
Læserbrev

Dansk Byggeri er fejlciteret i havnedebat

Læserbrev: I JydskeVestkysten mandag 4. november bliver Dansk Byggeri inddraget i den lokale debat om opførelsen af et nyt byggeri på Honnørkajen i Haderslev. Det er vi meget forundrede over og kede af, da vi ikke har en holdning til det konkrete byggeri og heller aldrig har udtrykt en sådan.

Alligevel blev en artikel om byggeriet indledt med ordene: ”Trods massive protester og advarsler fra Dansk Byggeri har et stort flertal i Haderslev Byråd besluttet at sætte gang i det nødvendige planarbejde…” En påstand, der er taget ud af den blå luft, og som hverken er udtalt af Dansk Byggeri eller har været forelagt Dansk Byggeri, før artiklen blev bragt.

I samme artikel citerer byrådsmedlem Bent Vedsted Rønne (S) Dansk Byggeri for at udtale, at ”tiden nok ikke er rigtig til mere af den slags byggeri…”, hvilket vi heller ikke har udtalt, hverken i medierne eller direkte over for Bent Vedsted Rønne. Det er derfor ren citatfusk, som vi tager afstand fra.

I Dansk Byggeri finder vi det kritisabelt og stærkt beklageligt, at vi er blevet fejlciteret på denne måde. Det har vi påtalt over for redaktionen på JydskeVestkysten, som tirsdag 5. november bragte en berigtigelse.

Svar fra redaktionen:

JydskeVestkysten gør opmærksom på, at Bent Vedsted Rønne har udtalt sig om Dansk Byggeri og byggeriet på Honnørkaj på et byrådsmøde. Det er derfor ikke JydskeVestkysten, der har citeret Dansk Byggeri direkte, men citeret et byrådsmedlem, som har taget Dansk Byggeri til indtægt for noget, som ikke er organisationens holdning. JV har derfor ikke lavet "citatfusk". Det er faktuelt forkert, at Dansk Byggeri har "advaret mod byggeriet på Honnørkaj" - det har JV også rettet.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce