Annonce
Tønder

Dansk Folkeparti skifter ud i toppen

Efter generalforsamlingen består Dansk Folkepartis bestyrelse i Tønder Kommune af (fra venstre) Thorkild Petersen, Claus Gumprecht, formand Jan Voss Hansen, næstformand Lene Baggesø Fruerboel og Bent Paulsen. Privatfoto

LØGUMKLOSTER: Dansk Folkeparti i Tønder Kommune har afviklet forårets ordinære generalforsamling. Det skete på Løgumkloster Centralhotel, og mødet resulterede blandt andet i en udskiftning i den lokale partitop.

Således ønskede næstformand Harry Sørensen, Toftlund, ikke at fortsætte. Hans ledige taburet blev overtaget af Lene Baggesø Fruerboel, Toftlund.

Harry Sørensen blev ved efterårets kommunalvalg valgt til kommunalbestyrelsen, og fik dermed en af de tre pladser, som Dansk Folkeparti indtager i byrådssalen.

Her sidder også den lokale partiformand Jan Voss Hansen, Toftlund, og Bent Aabling Paulsen, Skærbæk, der ved valget i november fik det højeste antal personlige stemmer, nemlig 393. Det samlede antal DF-stemmer ved valget var 2214.

Dansk Folkepartis nyvalgte bestyrelse består nu af formand Jan Voss Hansen, næstformand Lene Baggesø Fruerboel, kasserer Claus Gumprecht, Agerskov, Bent Aabling Paulsen og Thorkild Petersen, Toftlund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Sønderborg

Så du det?

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Esbjerg

Vinderprojekt for Museumspladsen møder modstand fra borgerlige byrådspartier

Annonce