Annonce
forside

Dansk Folkeparti støtter forslag fra Slesvigsk Parti

Annonce

Læserbrev: Vi i Dansk Folkeparti i Aabenraa Byråd er meget tilfredse med, at vore to byrådskollegaer fra Slesvigsk Parti, Erwin og Kurt Andresen, er enige med os i, at vore veje mange steder trænger til en gevaldig renovering pga. flere års for lille budget.

Det er helt rigtigt, som de skriver, at vi i DF har forsøgt og forsøger at få afsat flere midler til området, det er da også til dels lykkedes, og vi ønsker, at også fortove får et løft.

Og vi skal videre ad den vej.

Den store kapital, vi har bundet i vore veje, må ikke krakelere pga. af forsømmelse med vedligeholdelse.

Slesvigsk Parti foreslår, at der lånes 15 mill. af kommunekassen til en ekstraordinær indsats på området i 2019 og, at disse 15 mill. betales tilbage over 4 år med besparelser som følge af den ekstraordinære vedligeholdelse.

Kommunens kassebeholdning kan sagtens klare dette udlån.

Den idé, en form for investeringsstrategi, som vi i kommunen har succes med især på arbejdsmarkedsområdet, er vi i DF helt med på.

Det afgørende for os er ikke, hvem vi er enige med, og hvem der har skabt ideen, men det afgørende for os er, hvad vi er enige om. Så vi vil da helt klart bakke op om den finansieringsmodel, der foreslås af SP.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce