Annonce
Billund

Dansk Folkeparti stiller med egen borgmesterkandidat

Dansk Folkeparti stiller til dette års kommunalvalg ikke blot med en spidskandidat, men også med en borgmesterkandidat. Det er Per Nyhus (længst til venstre), som er partiets bud på en ny borgmester i Billund Kommune.
Annonce

Billund Kommune: Dansk Folkeparti har valgt at stille med sin egen borgmesterkandidat til næste måneds kommunalvalg.

I stedet for at gå i valgforbund med Venstre og bakke entydigt op om Venstres borgmesterkandidat har Dansk Folkeparti på et bestyrelsesmøde i weekenden besluttet, at partiet denne gang ikke blot vil have en spidskandidat - den vil have en borgmesterkandidat.

Dansk Folkepartis bud på en ny borgmester i Billund Kommune er Per Nyhus, som i de seneste fire år har stået i spidsen for det tunge teknik- og miljøudvalg. Han har i denne valgperiode udgjort halvdelen af Dansk Folkepartis gruppe i byrådet. Den anden halvdel, Bjarne Jensen, genopstiller ikke ved dette kommunalvalg, men går i stedet efter at få fornyet sit mandat i regionsrådet i Region Syddanmark.

Yderligere fem kandidater stiller op på Dansk Folkepartis liste: Mogens Jørgensen, Mikkel Jakobsen, Laila Poulsen, Klaus Olesen og Henning Sejer Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce