Annonce
Sport

Dansk golfspiller holder sig i top-10 i PGA-turnering

Orlando Ramirez/Ritzau Scanpix
Sebastian Cappelen placerer sig efter tredje runde af PGA-turnering i Californien på en delt syvendeplads.

Den danske golfspiller Sebastian Cappelen formåede i tredje runde af PGA-turneringen Farmers Insurance Open ikke at genfinde sin imponerende form fra turneringens første runde.

Cappelen gik tredje runde af turneringen natten til søndag dansk tid i et slag under par.

Dermed placerer han sig efter tredje runde på en delt syvendeplads i turneringen, der afholdes i San Diego i Californien.

Det blev natten til søndag til to birdies for Cappelen, som dog også blev noteret for en enkelt bogey.

29-årige Cappelen lagde ellers stærkt ud, da han gik turneringens første runde i seks slag under par og placerede sig på en delt førsteplads foran flere af golfens topnavne.

Dagen efter gik han anden runde i et slag under par. Resultatet var godt nok til at sikre danskeren en samlet placering i top-3 efter anden runde.

Men med resultatet fra tredje runde ryger Cappelen længere ned i feltet. Danskeren formår dog fortsat at holde sig i turneringens samlede top-10.

Den fjerde og sidste runde af Farmers Insurance Open afholdes natten til mandag dansk tid.

Cappelen sluttede i sidste uge på en delt sjetteplads i en PGA-turnering, der også blev spillet i Californien.

Det var hans første placering blandt de ti øverste på PGA-touren og indbragte cirka 1,5 millioner kroner i præmiepenge.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce