Annonce
Erhverv

Dansk mel i Kohbergs brød

Kohberg bager nu alt deres brød med dansk mel, for at undgå at udlede unødvendig CO2 under transport af mel. PR-foto
Annonce

Bolderslev: Kohberg har besluttet at gøre en indsats for klimaet, og derfor bager koncernen nu kun med dansk mel. I den forbindelse introducerer Kohberg et nyt logo i rød/hvide farver, der guider forbrugerne til at vælge rugbrød og hvedebrød bagt med dansk mel.

- Vores bagerier bruger store mængder mel, og så betyder det rigtigt meget, hvor melet kommer fra. Ved at bage med dansk mel udleder det enkelte brød cirka 20 procent mindre CO2, end hvis vi bruger mel, der er kørt hertil fra udlandet, siger René Normann Christensen, administrerende direktør i Kohberg Bakery Group, i en pressemeddelelse.

Bageriet har længe brugt dansk rug i de mange kendte rugbrød. Og fra 1. december bager Kohberg med dansk rug og dansk hvede både i de konventionelle og de økologiske brød.

- Vi vælger også dansk mel, fordi kontrollen med danske afgrøder og fødevarer er utroligt grundig. Det betyder, at vi som bageri giver kunder en høj fødevaresikkerhed, når vi bager med danske råvarer, siger René Normann Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce