Annonce
Sport

Dansk mesterhold henter Mette Tranborg i Odense

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Mette Tranborg skifter fra Odense Håndbold til Team Esbjerg fra den kommende sæson på en toårig kontrakt.
Annonce

Mette Tranborg kan fra den kommende sæson trække Team Esbjerg-trøjen over hovedet.

Landsholdsspilleren har underskrevet en toårig kontrakt med den danske mesterklub, som har hente bagspilleren i Odense Håndbold, hvor hun har spillet i tre sæsoner.

Det skriver Team Esbjerg i en pressemeddelelse.

- Jeg er været rigtig glad for at være i Odense, men kan mærke, at jeg snart har brug for at udfordre mig selv og prøve noget nyt.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Team Esbjerg og har generelt også hørt godt om klubben og kulturen, når jeg har talt med andre.

- Jeg lægger meget vægt på, at der er fokus på udvikling, og at der er en træningskultur, der hele tiden understøtter det. Det har jeg til fulde fået bekræftet, siger Mette Tranborg i pressemeddelelsen.

Esbjerg-træner Jesper Jensen er glad for, at Tranborg har valgt at fortsætte karrieren i det vestjyske.

- Mette har med sin fysik, sine håndboldevner og unge alder store udviklingsmuligheder. Hun er superdygtig i forsvaret, og vi håber at kunne tage hendes spil til næste niveau, så hun opnår international klasse i begge ender af banen.

- Mette kunne sagtens være kommet til en udenlandsk klub, men jeg synes, det er smart af hende at vælge at blive i Danmark, få tillid, spilletid og udvikle sig yderligere, siger træneren.

23-årige Tranborg har spillet 56 kampe for det danske landshold, hvor hun fik debut som 18-årig i 2014. Hun har deltaget med landsholdet ved både EM og VM.

I slutningen af februar blev hun ramt af en korsbåndsskade under en Champions League-kamp. Siden har hun siddet ude og er heller ikke med, når landsholdet senere på ugen rejser til VM i Japan.

Hun håber, hun kan vende tilbage til håndboldbanen inden slutspillet i ligaen i det nye år.

/ritzau/

Læs nyheden på Team Esbjergs hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce