Annonce
Sport

Dansk mesterklub forlænger med Estavana Polman

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Den hollandske håndboldprofil har skrevet under på, at hun også spiller næste sæson for Team Esbjerg.

Team Esbjerg har forlænget kontrakten med Estavana Polman. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Forlængelsen betyder, at 27-årige Polman også spiller i Esbjerg i den kommende sæson.

- Jeg er rigtig glad her, og jeg er ikke klar til at forlade klubben endnu.

- Jeg synes stadig, at vi har nogle step, vi kan tage sammen, og alt føles perfekt med min familie og med håndbolden, så det er derfor, at jeg tager et år mere her, siger hollænderen til Ritzau.

Esbjerg-træner Jesper Jensen er glad for, at Polman har skrevet under på en forlængelse.

- Hun er en stjernespiller på mange måder. Både på og uden for banen. Hun trækker enormt stor opmærksomhed. Hun er med til at sætte Esbjerg som by Team Esbjerg som klub på landkortet.

- Og så er hun en fantastisk håndboldspiller, som i hvert fald offensivt er en ledestjerne på vores hold. Så vi er rigtig glade for, at hun har forlænget, og vi er stolte over, at en spiller som hende ser Esbjerg som en mulighed for at blive endnu dygtigere, siger Jesper Jensen til Ritzau.

Den hollandske landsholdsspiller kom til Team Esbjerg i 2013. Inden da spillede hun to sæsoner i Sønderjyske Håndbold.

Med Esbjerg har hun været med til at vinde mesterskaber i 2016 og 2019, og i 2017 blev holdet pokalmester.

Hun har spillet på det hollandske landshold siden 2010 og været med til at vinde VM- og EM-sølv og -bronze.

/ritzau/

Annonce
Læs nyheden på DR''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Trods lussing var træner tilfreds

Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce