Annonce
Sport

Coronaløsladt VM-fløj er sorteret fra mod Qatar

Emil Jakobsen er igen til rådighed for de danske håndboldherrer ved VM i Egypten, men kommer ikke i aktion mod Qatar. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den danske fløjspiller Emil Jakobsen er testet negativ, men må sidde over torsdag mod Qatar.

Efter flere dage i isolation er Emil Jakobsen igen tilbage i den danske bruttotrup ved håndbold-VM i Egypten.

Fløjspillerens seneste coronatest er negativ. Det betyder, at han nu igen kan spille kampe og træne. Det oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF) på sin hjemmeside.

Selv om han er til rådighed, er han dog ikke blandt de 16 spillere, der er udvalgt til torsdag aften at møde Qatar i mellemrunden. Det fremgår af Danmarks trup til kampen.

VM-slutrunden i Egypten har været en tålmodighedsprøve for Emil Jakobsen, som har været isoleret ved VM siden fredag, da han blev testet positiv første gang.

Og det har været et forløb med forskellige testresultater i Egypten. Det kan skyldes, at Emil Jakobsen tidligere har været smittet med corona, og det er rester fra dengang, der stadig kan ses i visse coronatest.

Inden den seneste negative test viste resultatet af fløjens foregående pcr-test "svagt positiv". Det medførte, at han måtte vente på grønt lys til at træde ind i den danske landsholdstrup.

GOG-fløjen har i de seneste dage opholdt sig på et andet hotel end resten af den danske delegation. Men nu er den kommende Flensburg-spiller tilbage på samme hotel som de øvrige spillere.

Til kampen mod Qatar har landstræner Nikolaj Jacobsen også valgt at se bort fra Emil Nielsen, Nikolaj Læsø, Benjamin Jakobsen og Jacob Holm. Sidstnævnte er stadig ikke kommet sig helt over en skade, han pådrog sig tidligere i turneringen.

Kampen mod Qatar begynder klokken 20.30 dansk tid.

/ritzau/

Læs nyheden på DHF''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce