Annonce
Sport

Dansk VM-målmand forlænger med fransk håndboldklub

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Håndboldmålmanden Sandra Toft har lagt yderligere et år på sin kontrakt med franske Brest Bretagne.

Den danske håndboldmålmand Sandra Toft har forlænget kontrakten med den franske topklub Brest Bretagne.

På sin hjemmeside meddeler Brest Bretagne, at Toft har lagt yderligere et år på sin kontrakt, så den løber frem til sommeren 2021.

- Jeg er virkelig glad. Jeg tvivlede aldrig rigtig på, at det kunne lade sig gøre. Jeg følger altid mit hjerte, og alt i mig sagde, at jeg skulle blive, siger hun til klubbens hjemmeside.

Toft skiftede i sommer fra de danske mestre fra Team Esbjerg til den franske topklub. Og det har hun ikke fortrudt.

- For at være helt ærlig vidste jeg ikke, hvordan det ville udvikle sig, eller hvordan jeg ville tilpasse mig en fransk klub. Jeg ville gerne lige se, hvordan holdet klarede det, men alt går godt, så selvfølgelig bliver jeg.

- Vi spiller bedre, end jeg havde regnet med. Vi vinder mange kampe og ligger nummer et i ligaen og Champions League.

- Og det franske sprog er ikke så svært at lære, som jeg havde frygtet. Selvfølgelig er det svært, men jeg får en bedre og bedre forståelse, og pigerne og staben taler bedre engelsk, end jeg troede, siger Sandra Toft.

30-årige Sandra Toft er udtaget til Danmarks landshold, der senere i november rejser til Japan for at deltage ved VM i håndbold.

/ritzau/

Annonce
Brest Bretagnes nyhed om kontraktforlængelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Når de yngste skoleelever må vente urimeligt længe på bussen

Det skulle være så godt alt sammen, da den tidligere regering tilbage i begyndelsen af året foretog en justering på folkeskoleområdet sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre. Justeringen handlede blandt andet om at gøre skoledagen kortere for eleverne i indskolingen – altså på klassetrinene 0. – 3.-klasse. Med aftalen blev partierne på Borgen enige om at skære to timer og et kvarter af skoleugen for eleverne, der er i alderen fra seks til ni år. Med den kortere skoleuge blev der skabt mere frihed og også større faglighed. Lød det fra politikerne. For nogle elever rundt på en del af Vejen Kommunes folkeskoler er det dog så som så med de gode intentioner. I hvert fald halter det noget, når det gælder friheden, som vi beskriver på forsiden af denne sektion. Virkeligheden på mange skoler er blevet en helt anden. For det kan godt være, at flere af skoledagene er blevet kortere. Men det er i hvert fald ikke ensbetydende med, at eleverne så også kan nyde friheden – slet ikke hjemme. Et sted mellem 40 og 70 skoleelever rundt i kommunen kan nemlig slet ikke komme hjem, når det ringer ud ved 13.15-tiden. De må i stedet vente helt op til en time på, at bussen ruller op foran deres skole. Og med en vis transporttid er nogle af eleverne klar til at stille skoletasken hjemme i privaten lidt før klokken 15 – altså en time og tre kvarter senere. - Det synes jeg ikke, at vi kan være bekendt. Jeg mener, at busafgangene bør tilpasses skolens ringetider, lød det fra det socialdemokratiske byrådsmedlem, Elin Winther, på byrådsmødet tidligere på ugen. Og S-politikeren har en pointe. Rigtig mange politikere fik via de nyinstallerede mikrofoner i den nye byrådssal tildelt ordet. Og selv om der var forståelse for problematikken med ventetiden, så besluttede et stort flertal, at der ikke bliver ændret på forholdene. Dels fordi det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på bustiderne, og dels fordi det vil koste Vejen Kommune omkring 900.000 kroner årligt at tilpasse busserne de ringetider, som der er på de pågældende skoler. Flertallet har talt. Og sådan er demokratiets spilleregler. Men det rokker ikke ved, at Udvalget for skoler og børn med rimelighed godt kan kigge på problematikken engang til. Altså en ommer. Er der da virkelig ingen mulighed for at foretage et eller andet indgreb, der kan løse op for den urimelighed, som disse skoleelever oplever? Indrømmet; Nu er det ikke sådan, at de oplagte svar bare blæser i vinden. Men ventetiden synes altså at være for lang for disse seks til niårige. Intentionerne i justeringerne på folkeskoleområdet var i hvert fald en ganske anden. GOD 3. SØNDAG i advent

Erhverv

Erhvervsforening efterlyser svar om havnens fremtid: Usikkerhed er gift for virksomheder og investorer

Annonce