Annonce
Trekantområdet

Danske Bank lukker sine to sidste kasser i Vejle

Filialdirektør Palle Heiselberg fortæller, at Danske Banks beslutning om at lukke alle kasser uden for landets fire største byer er foranlediget af, at kundernes adfærd har ændret sig markant. Arkivfoto: Flemming Larsen
- Alene fra oktober 2019 til oktober 2020 faldt antallet af kassetransaktioner med 47 procent, så udviklingen foregår i et rasende tempo, fortæller filialdirektør Palle Heiselberg.

Vejle: Danske Bank har besluttet at lukke kasserne i alle sine danske filialer uden for de fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Det betyder, at de sidste to kasser i filialen i Kirkegade i Vejle vil være åbne for betjening for sidste gang 7. februar næste år.

Det bekræfter filialdirektør Palle Heiselberg.

Annonce

- Vi kan se, at kundernes brug af banken har ændret sig markant. Over de seneste fem år er antallet af kassetransaktioner faldet med to tredjedele på landsplan. Alene fra oktober 2019 til oktober 2020 faldt antallet med 47 procent, så udviklingen foregår i et rasende tempo. Når det er sagt, har vi faktisk i Vejle holdt vores kasser åbne meget længe, selv når nogle af vores kolleger har lukket deres, fortæller Palle Heiselberg.

Samtidigt med offentliggørelsen af Danske Banks beslutning om at lukke hovedparten af bankens tilbageværende kasser er 257 ansatte blevet afskediget. 155 af afskedigelserne er sket i Danmark, mens resten er fordelt mellem Sverige, Norge og Finland, oplyser Danske Bank.

I Vejle er der 149 ansatte i Danske Bank-filialen i Kirkegade, men Palle Heiselberg ønsker ikke at oplyse om og eventuelt hvor mange afskedigelser beslutningen vil medføre i Vejle.

- Vi har det princip, at vi ikke kommenterer på personale-sager, siger Palle Heiselberg.

Annonce
Erhverv For abonnenter

2020 blev det bedste år for Kolding Lufthavn i ti år: Vi har set flere forretningsrejser, hvor de har samlet 4-5 mand i et jetfly

Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Tønder på skrump: Befolkningstallet rasler ned og det er Tønders egen skyld, mener ansvarlig politiker

Annonce