x
Annonce
Sport

Danske golfere er lørdagens bedste i Dubai

Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix
Søren Kjeldsen, Jeff Winther og Tom Lewis brillerede lørdag ved at være syv slag under par på banen i Dubai.

De to danske golfspillere Søren Kjeldsen og Jeff Winther havde begge stor individuel succes, da tredje runde af European Tour-turneringen Dubai Desert Classic blev afviklet lørdag.

Hver især gik de banen rundt i syv slag under par, og derfor deler de to danskere titlen som lørdagens bedste sammen med englænderen Tom Lewis.

For Søren Kjeldsens vedkommende betyder den gode runde, at han vender tilbage til topfeltet i turneringen.

Efter første runde lå nordjyden delt nummer tre, men en skidt runde fredag sendte ham langt tilbage i feltet. Nu er han delt nummer ti før sidste runde.

- Jeg var meget frustreret i går (fredag, red.) aftes, og jeg klarede kun cuttet, fordi jeg puttede godt.

- Det er sgu da fuldstændig crazy (at det vendte igen, red.), siger Søren Kjeldsen til TV3 Sport efter runden med otte birdies og en enkelt bogey.

Sammenlagt har Jeff Winther brugt et enkelt slag mere, og det placerer ham som delt nummer 13.

De to danskere står samlet noteret for henholdsvis seks og fem slag under banens par efter de første tre runder. Kineseren Ashun Wu fører med en score i 11 slag under par før sidste runde.

Turneringen har fortsat også deltagelse af Joachim B. Hansen og Niklas Nørgaard Møller. De indtager dog beskedne placeringer som nummer 60 og 68 ud af turneringens tilbageværende 71 spillere.

Benjamin Poke og teenageren Rasmus Højgaard missede cuttet, mens rutinerede Thomas Bjørn trak sig under første runde i torsdags.

Thomas Bjørn vandt turneringen i 2001 efter en tæt duel med Tiger Woods, som danskeren overhalede på sidstedagen.

/ritzau/

TV3 Sports interview med Søren Kjeldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Annonce