Annonce
Sport

Danske håndboldmestre holder fast i norsk VM-reserve

Niels Husted/Ritzau Scanpix
Den norske bagspiller Kristine Breistøl bliver i Team Esbjerg frem til sommeren 2022.

Team Esbjerg er i disse dage godt i gang med at forme truppen til de kommende sæsoner.

Den seneste uge har den danske mesterklub præsenteret en lang række forlængelser og nyindkøb, og torsdag morgen er der igen nyt fra den jyske vestkyst.

Aftalen med den norske VM-reserve Kristine Breistøl er forlænget med to år frem til sommeren 2022.

Den 26-årige bagspiller kom til Esbjerg fra Larvik i 2018 og har blandt andet markeret sig i Champions League. Her har esbjergenserne spillet sig videre fra det indledende gruppespil.

Esbjerg-træner Jesper Jensen har store forventninger til Breistøl i de kommende år.

- Kristine har fået et internationalt snit over sit spil, hvad vi så i blandt andet udekampen i Champions League mod CSM Bucuresti, da hun scorede syv rene mål.

- Vi vil gerne sende hende videre til en stor udenlandsk klub på et tidspunkt, men ikke endnu. Vi er ikke færdige, siger Jesper Jensen til klubbens hjemmeside.

Breistøl er i øjeblikket samlet med det norske landshold, der skal spille VM i Japan.

Inden for den seneste uge har Team Esbjerg også forlænget kontrakterne med hollandske Estavana Polman og norske Marit Malm Frafjord. Derudover er Mette Tranborg hentet i Odense fra næste sæson.

/ritzau/

Annonce
Team Esbjergs hjemmeside om forlængelsen med Breistøl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce