Annonce
Kultur

Danske Seniorer har fyldigt 2020-program klar

En af de ting, som Danske Seniorer Billund tilbyder sine medlemmer, er en ugentlig bowlingtur til Lyng Bowl i Grindsted. Arkivfoto: Keld Stampe
De mange arrangementer hos Danske Seniorer Billund indeholder både musik og sang, foredrag, bankospil og oplæg med ganske nyttige informationer.
Annonce

Billund Kommune: Det forløbne år har budt på masser af arrangementer hos Danske Seniorer Billund. De blev gennemgået, da foreningen for nylig holdt sin årlige generalforsamling, hvor der blev set tilbage på det overståede år - og frem mod det år, der allerede er godt i gang.

- Vi er kommet godt igennem 2019, selvom det har været og er en stor tilvænning med al den datasikkerhed. Den kræver nye medlemmers underskrift og giver os tilladelse til at bruge jeres data til medlemslisten og dele dem med Danske Seniorer, ligesom vi må bruge fotos i foreningssammenhænge. Men vi er kommet godt i gang med det, sagde formand Arne Pallesen blandt andet i sin beretning.

Bestyrelsen fortsætter

De 85 medlemmer, som frem til generalforsamlingen i Danske Seniorer Billund, gav genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Juliane Henriksen og Kurt Hansen.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig således, at Arne Pallesen fortsætter som formand, mens Anne Grethe Pedersen er næstformand. Juliane Henriksen er kasserer, John Svingholm er sekretær, mens Kurt Hansen er menigt medlem af bestyrelsen.

Foreningen fik i 2019 et mindre overskud.

Annonce

Alsidigt program

2020-arrangementerne er allerede i fuld gang. Den 5. februar kommer eksempelvis to personer fra Billund Kommune på besøg for at fortælle om, hvilke rettigheder og pligter borgerne har i forhold til at modtage sociale ydelser. Senere bliver der budt på arrangementer med alverdens forskellige former for indhold, og til sommer bliver der som sædvanlig arrangeret en sommerferie. Turen går i år til Halkidiki i Grækenland.

- Bestyrelsen har bestræbt sig på at få lavet nogle gode og attraktive arrangementer, hvor vi blander musik og sang med foredrag, bankospil, amerikansk lotteri og lidt oplysende informationer og hygge med kagebord og terningespil, lød det på generalforsamlingen fra Arne Pallesen.

Der er længe blevet arbejdet intenst med at få et alsidigt program på plads. Et program, der kan henvende sig til en bred skare af foreningens mange medlemmer.

- Vi mangler at få nogle ting på plads for andet halvår. Men vi føler, at vi har fået programmet sat ret godt sammen, og vi håber, at medlemmerne har lyst til at komme til vores arrangementer, lød det fra Arne Pallesen.

Formanden kan endvidere glæde sig over, at hans formandsberetning samt "bestyrelsens fremtidige virke", hvor der bliver set frem mod det kommende år, blev godkendt uden anmærkninger.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce