Annoncørbetalt indhold

Danskerne er vilde med låne til forbrug

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskerne er generelt vilde med at låne til forbrug, men der er faktisk også forskel på, hvordan danskerne låner penge og hvad lånet bruges til - alt afhængigt af hvor i landet man kommer fra. Men fælles for disse er, at danskerne bør blive bedre til at undersøge lånemulighederne og ikke kaster sig hovedkulds ud i et nyt lån.


Annonce

Nogle gange kan det knibe med økonomien, hvis man for eksempel skal have en ny bil, gerne vil ud og rejse eller noget helt tredje. Selvom man har lagt et budget, sparer på det generelle forbrug og forsøger at undgå at låne penge, så benytter danskerne sig i høj grad af muligheden for at finansiere deres forbrugskøb.


Hvad bruger danskerne deres lån på?

Danskerne kan godt lide at bruge deres låne penge på en lang række af ting, men visse ting bliver oftere finansieret af lån end andre. Foruden forbrugs ting til hjemmet, tager danskerne typisk lån til rejser, renovering, bil, motorcykel og båd.


Dette skyldes typisk at dette er ting, som kræver et større kontantbeløb for at kunne erhverve sig, såfrem man ikke tager et lån. Men uanset om man vil låne penge til bil, bolig, båd eller noget fjerde, så gør man bedst i at undersøge forskellige lånemuligheder inden man lander på det endelige.


Benyt en sammenligningstjeneste

Traditionelt skulle man selv hente flere lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere for derefter at sammenligne renter og omkostninger inden man kunne lande på det endelige lån. Det kan være en anstrengende og længere proces, som kan være stressende hvis man har brug for et lån hurtigt.


Heldigvis findes der i dag, gratis sammenligningstjenester som kan bruges inden man ansøger om et lån. En af fordelene ved at bruge en sammenligningstjeneste er, at man kun behøver at udfylde sine oplysninger - og andre nødvendige informationer om det lån man søger - en enkelt gang, hvorefter man får tilsendt flere lånetilbud fra forskellige udbydere. Dermed kan man lettere sammenligne tilbud med hinanden og vælge det billigste.


Her kan man så sammenligne omkostninger, renter og den tid låneudbyderen kræver at lånet skal være betalt tilbage på. Det kan være svært at vælge det rette lån og det kommer meget an på hvor stort et lån man har brug for – og hvor hurtigt man har brug for det.


Lånekravene i Danmark

Når man ansøger om et lån, så er der nogle parametre banken vil kigge på for at vurdere om man vil godkende lånet. Helt basalt, skal man være dansk statsborger, være over 18 år og have nogenlunde styr på økonomien. Det er for eksempel at foretrække hvis man har en stabil indkomst.


Banken vil selvfølgelig gerne så vidt muligt sikre sig, at de får deres penge tilbage. Derfor bliver der også kigget på hvor god en tilbagebetaler man er, hvis man tidligere har optaget nogle lån. Ellers er der ikke mange krav til at tage et lån online. Og man kan gøre som mange danskere og låne penge til almindeligt forbrug eller større køb, så længe man er bevidst om, at der er renter på lånet og en begrænset løbetid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.