Annonce
Sydjylland

Danskernes Idrætspris: Nu skal danskerne til stemmeurnerne

Billed 1 Free
Dommerpanelerne i hele landet har nu udvalgt de regionale vindere, som danskerne kan stemme på og dermed sende videre i konkurrencen om Danskernes Idrætspris.
Annonce

Idrætstilbud til svært overvægtige kvinder, fodbold for flygtningebørn, en golfklub, der hjælper kontanthjælpsmodtagere videre i job, en forening, der sender unge ud at gå og et lille landsbysamfund, der går sammen om at etablere et lokalt idrætsmiljø.

Idérigdommen er stor i idrætsdanmark, og indstillingerne fra idrætsengagerede danskere har været mange. Nu er det så blevet tid til at stemme på sin favorit til Danskernes Idrætspris.

Hvert P4-distrikt har haft et kompetent dommerpanel med navne som Michelle Vesterby, Maja Alm, Chris Anker Sørensen og Christinna Pedersen til at vurdere, hvilke tre indstillinger fra hvert P4-område, der skulle sendes videre til afstemning blandt danskerne.

- Det var nogle stærke kandidater på hver deres måde og for hver deres målgruppe. Alle tre initiativer prioriterer fællesskabet på linje med resultatet. Bevægelse og idræt handler i høj grad også om at være sammen med nogen om noget, lyder det fra dommerpanelet i det midt- og vestjyske, hvor triatlet Michelle Vesterby sad med.

Alle kan stemme, og de tre idrætsprojekter, der får flest stemmer, går direkte videre i konkurrencen. Den endelige vinder afsløres ved DR's show Sport 2019 den 4. januar 2020.

Stem på din kandidat

Nu er det op til danskere over hele landet at afgøre hvilke tre initiativer, der skal gå videre i landsfinalen. Der kan stemmes på alle initiativer uanset, hvilket område man selv kommer fra på danskernesidraetspris.dk.

Ved at gå ind på danskernesidraetspris.dk kan man til og med den 4. december kl.8.00 stemme på det idrætsinitiativ, som man synes fortjener at vinde Danskernes Idrætspris. Det er kun muligt at stemme én gang.

De tre kandidater, der har fået flest stemmer, går videre i konkurrencen, og den endelige vinder offentliggøres ved DR's show SPORT 2019 lørdag den 4. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce