Annonce
Esbjerg

Darum Lokalråd fejrer Nationalpark Vadehavet

Darum fejrer forbindelsen til Nationalpark Vadehavet. Det officielle partner-skilt er placeret på en ”båke”. Et stativ der ligner et sømærke, som den lokale multi-handymand Anders Buus Thomsen har lavet. Privatfoto
Annonce

Darum: Torsdag den 12. september markerer Darum Lokalråd, at man tidligere på årets har indgået partnerskab med Nationalpark Vadehavet. Et partnerskab betyder en forpligtigelse til at formidle viden om Nationalpark Vadehavet. Det klarer Darum Lokalråd blandt andet med friluftsbegivenheden Darum Vadehavsdag, som bliver afholdt igen i 2020. Arbejdsgruppen Darum Vadehavsgruppe er i fuld færd med at planlægge begivenheden.

Fejringen markeres kl. 19 med hejsning af det synlige tegn på partnerskabet - nemlig nationalparkflaget. Samtidig bliver det andet synlige tegn - det officielle skilt for nationalparkpartnere – afsløret. Skiltet er placeret på en ”båke”. Et stativ der ligner et sømærke, som den lokale handymand Anders Buus Thomsen har lavet.

Aftenen slutter med en dejlig mulighed for at ”Blive klogere på nationalparken”. Jens L. Hansen fra nationalpark-sekretariatet vil nemlig fortælle om nationalparken, Vadehavet og Unesco Verdensarv. Birgit Hansen, der repræsenterer marsken omkring Sneum Å i Nationalparkrådet fortæller om arbejdet i rådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce