Annonce
Haderslev

Date på menuen… Gitte efterlyser en rar mand hun mødte i Meny

Gitte Phillipsen mødte tirsdag aften en mand i Meny. Ham vil hun gerne møde igen. Foto: Connie Bøgwad Schmidt
Tirsdagens indkøbstur til Meny i Haderslev blev en anderledes oplevelse for Gitte Phillipsen. Ved køledisken i delikatessen mødte hun en mand med lun humor, som hun gerne vil møde igen. Derfor skrev hun om aftenen et opslag på i Facebook-gruppen ”Haderslev”.
Annonce

HADERSLEV: ”Var lige i Meny, så en høj, flot mand med grå hestehale. Elsker langt hår til mænd! Nåh ja, også til kvinder. Hvis nogen kender ham, han har et barnebarn (dreng) med langt hår, så spørg ham, om han har lyst til at spise sammen med mig en dag”.

”Hvo intet vover, intet vinder”. Det var Gitte Phillipsens umiddelbare tanke, da hun tirsdag aften skrev ovenstående opslag og lagde det op i Facebook-gruppen ”Haderslev”.

Men dagen derpå, da JydskeVestkysten kontakter hende, er hun lige ved at trække i land, fordi responsen på opslaget har været overvældende, men endnu ikke ramt plet.

Langt de fleste beskeder har været rare og opmuntrende, nogle ganske få har været mindre forstående, hun har dog endnu ikke hørt fra bedstefaderen med den grå hestehale. Men Gitte, der er 59 år, holder fast i håbet.

- Jeg er egentlig ikke specielt udadvendt. Jeg er en almindelig kvinde og mormor med stort M, men manden jeg mødte i Meny så bare så rar ud – af det man pt. kan se over maskekanten, og han havde sådan en lun humor, forklarer Gitte.

Annonce

Nem mad og langt hår

De mødtes ved køledisken i delikatessen, begge på jagt efter nem aftensmad, hvilket gav anledning til en kort, men hyggelig snak, der efterfølgende slog rod hos Gitte.

Det var her ved køledisken, at de mødtes - dog med masker på. Foto: Connie Bøgwad Schmidt

- Han havde sådan en fin humor, og pustede også over det med at skulle finde noget aftensmad. Jeg var kommet ind for at få noget salat, men endte med sådan en anretning med kartoffelsalat og en frikadelle. Han endte med en bakke med ”boller i karry” til en person. Da jeg kort efter sad ude i min bil, tænkte jeg: Arghh, hvorfor havde jeg ikke bare foreslået ham, at vi kunne have spist sammen nede i byen. Vi talte så godt sammen, og derfor skrev jeg opslaget, fortæller Gitte.


Jeg synes simpelthen, det er et frisk pust i en alt for, på alle måder og til tider, sindssyg hverdag. Du viser et misundelsesværdigt mod, og jeg håber virkelig det giver pote. Jeg er ikke det mindste i tvivl om dine positive og venlige - og håbefulde - hensigter. Jeg er virkelig fan af din handlekraft.

Kommentar fra Facebook


Flere spurgte hende på Facebook, om ikke hun kunne beskrive manden lidt mere, men det kunne hun jo ikke, fordi han bar jo også maske.

- Men øjnene fortæller jo også meget, og vi fik bare sådan en god snak, fastslår Gitte.

Det var dog ikke blot de rare øjne og den lune humor, der vakte Gittes interesse. Den fremmede mand bag masken havde nemlig langt gråt hår samlet i en hestehale, og det roste Gitte, hvilket fik ham til at fortælle historien om sit lange hår.

Annonce

Håber stadig

- Han blev helt overrasket og fortalte, at han normalt ikke havde langt hår. Han havde imidlertid valgt at lade håret gro, fordi hans datter ikke brød sig ikke om, at hendes søn havde langt hår. Derfor ville han lade sit hår være langt så længe hans barnebarn havde langt hår. Den historie gjorde ham bare endnu mere sympatisk, fortæller Gitte.

For Gitte er håbet at kunne møde manden til en middag og godt selskab, specielt i disse corona-tiden, hvor vi alle er nødt til at holde afstand og gemme os bag masker.


Ih, hvor er det et sødt og anderledes opslag. Super spændene, vi må høre, om du finder ham, og om I skal spise middag og drikke en kop kaffe sammen.

Kommentar fra Facebook


- Det kunne være sjovt at møde ham, men jeg ved selvfølgelig ikke, om han er gift, jeg vil jo ikke ødelægge noget. Men jeg kunne bare konstatere, at han købte boller i karry til kun en person, lige som jeg købte ind til en person, og så kunne vi jo lige så godt have spist sammen, slutter Gitte, inden hun skal ud og passe sine børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Ejvind er ny holdkaptajn for indsamling af  julehjælp til fattige børnefamilier:  248 har allerede søgt om mad og gaver

Annonce