Annonce
Tønder

Datoen klar: TM Tønders må vente en måned på sæsonfinalen

TM Tønders topscorer i denne sæson, Benjamin Holm, er en af de ni TMT-spillere, der spiller sidste kamp i Tønder-trøjen mod Kolding IF den 19. maj. Foto: Flemming Andersen
Det bliver først den 19. maj, at TM Tønder Håndbold slutter indeværende sæson med pokalkampen mod liga-holdet fra Kolding IF.

TØNDER: I lørdags satte TM Tønder Håndbold punktum for sæsonen i 1. division med en udesejr på 29-23 mod Odense. Men sæsonens sidste turneringskamp er for Tønder-spillerne ikke lig med sæsonafslutningen. Den lader vente på sig.

Faktisk skal klubben og truppen holde sig i kampform en hel måned endnu. For det bliver først onsdag den 19. maj klokken 18.30, at pokalkampen i Santander Cup mod ligaholdet fra Kolding IF er blevet programsat.

- Vi havde håbet på en tidligere dato, gerne i næste uge, hvor der er landskamppause. Men her skal Koldings islandske målmand spille for sit land, så det har ikke kunnet lade sig gøre, siger TM Tønder-direktør, Kim Wittenkamp.

Annonce

Han kan af gode grunde ikke sige noget om, hvorvidt pokalkampen åbnes for tilskuere.

- Vi kan ikke gøre andet end at følge udviklingen, lyder det fra Kim Wittenkamp.

Slutspillet

Når pokalkampen først kan afvikles midt i maj, skyldes det, at Kolding IF har kvalificeret sig til slutspillet om det danske mesterskab. Slutspillet byder på et meget kompakt program, og kampdatoen den 19. maj er da også betinget af, at Kolding IF ikke når til semifinalerne. For så er der en ny situation.

Uanset om det bliver den 19. maj eller endnu senere, så bliver pokalkampen sidste optræden for indtil videre ni spillere, der i denne sæson har trukket i den røde TM Tønder-trøje. Afgangen betyder stor travlhed i personalekontoret hos den lokale håndboldklub.


Vi havde håbet på en tidligere dato, gerne i næste uge, hvor der er landskamppause.

Kim Wittenkamp, direktør, TM Tønder Håndbold


- Vi arbejder på højtryk, lyder svaret fra Kim Wittenkamp på spørgsmål, hvorvidt der er nye spillere på vej.

Direktøren lover i øvrigt sammen med træner Michael Wollesen, at TM Tønder vil arbejde på højtryk for at skabe en pokaloverraskelse.

- Det er aftalt, at vi drosler ned til to ugentlige træninger nu, men to uger før kampen skruer vi op på fuldt blus igen. Vi prøver på at give det et skud, siger Kim Wittenkamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Annonce