Annonce
Tønder

David Easter klar til at hoppe i FC Sydvest-trøjen

Arkivfoto fra da David Easter skiftede til FC Midtjylland tilbage i 2014. Nu er kursen sat mod FC Sydvest. Arkivfoto: Roland Petersen, Fynske Medier.
FC Sydvests 2. divisionshold bliver forstærket af 19-årige David Easter.

Tønder: David Easter skifter fra EfBs U-19-hold til FC Sydvest. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Easter er 19 år og sædvanligvis defensiv midtbanespiller. Han har også spillet midterforsvarer. Han startede i Svendborg fB, hvor han blev opdaget og hentet til FC Midtjylland som U15 spiller. Allerede der markerede han sig stærkt og blev årets U15 spiller i FCM.

Senere som U17 spiller kom David til Esbjerg hvor han også hurtigt markerede sig. Her blev han anfører for både U17 holdet og siden for U19 holdet. Han har spillet adskillige kampe i reserveligaen og haft en uofficiel superligakamp for Esbjerg.

Esbjergs U19 hold deltog også i Youth League, her endte Esbjerg og David Easter med at blive slået af Inter. Youth League er organiseret af UEFA siden 2013, hvor 64 af Europas bedste U19 hold mødes.

Annonce

Nordisk mester

David har allerede et mesterskab i bæltet. I 2017 vandt David det nordiske mesterskab sammen med Esbjerg, hvor de slog FCM i finalen.

Talentet til at spille fodbold kommer ikke fra fremmede. Davids far hedder Graham Easter og flere vil nok huske Graham Easter som superligaspiller for Viborg.

Så det var med stor stolthed, at formand for FC Sydvest, Thorsten Simonsen, frigav nyheden om aftalen mellem David Easter og FC Sydvest.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Rådyr skyld i færdselsuheld

Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Tønder

Over 100 får måtte reddes fra vandmasser på mark

Annonce