Annonce
Sport

David Nielsen lovpriser defensiven efter flot efterår

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Ifølge AGF-træner David Nielsen har især defensiven været afgørende for, at efteråret har været en succes.

AGF har præsteret flot i efteråret og skabt gode resultater, som indtil videre har placeret aarhusianerne på en tredjeplads i 3F Superligaen.

Inden sidste runde i efteråret har AGF 33 point for 19 kampe og har ikke tabt i de seneste fem superligaopgør.

De gode resultater og den flotte pointhøst skyldes især en solid defensiv, mener cheftræner David Nielsen.

- Defensiven har taget et kæmpe nøk opad, og så har vores målmand William Eskelinen næsten holdt målet rent i halvdelen af de kampe, han har stået, konstaterer David Nielsen.

Søndag spillede AGF 1-1 med Lyngby, og det var uden anfører og midterforsvar Niklas Backman, som havde karantæne.

Derfor spillede Frederik Tingager fra start i midterforsvaret ved siden af unge Sebastian Hausner, som senere måtte udgå med en skade.

- Jesper Juelsgård kom ind, og vi rykkede Tingager over til højre, og det synes jeg, de håndterede rigtig godt, siger cheftræneren om de mange rokeringer i defensiven.

Offensiven har også været sprudlende for AGF i efteråret, hvor blandt andre kantspiller Mustapha Bundu har bidraget med otte mål og fem assister.

AGF-angriber Patrick Mortensen, som har scoret syv mål i efteråret, er ikke overrasket over, at holdet i øjeblikket er på tredjepladsen i Superligaen.

- Vi har spillet virkelig godt i hele sæsonen, og vi har fundet en god balance mellem at spille direkte og tålmodigt i løbet af kampene.

- Så har vi selvfølgelig også en masse farlige individualister, hvor især Bundu har været afgørende og skabt rum til os andre, siger Patrick Mortensen.

I efterårets sidste spillerunde skal AGF til Herning og møde Superligaens førerhold FC Midtjylland.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

0 kroner for en hel dags arbejde: Mens andre vagtlæger skovler 40.000 sammen på en vagt, har Michael prøvet det stik modsatte

Annonce