Annonce
Billund

Davidsens Tømmerhandel udsætter åbning til 30. marts

Henrik Clausen, adminitrerende direktør hos Davidsen Tømmerhandel. PR-foto
For at minimere smittespredning og tage mest muligt hensyn til kunder, medarbejdere og samfundet i al almindelighed udskyder Davidens Tømmerhandel fredagens planlagte åbningsfest i Billund.
Annonce

Billund: Forventninger om et stort opbud af kunder på jagt efter en god handel får nu Davidens Tømmerhandel til at udskyde fredagens planlagte åbningsfestligheder i Billund.

Ifølge Henrik Clausen betyder beslutningen, at de nye byggemarkeder i stedet åbner mandag den 30. marts, og det bliver til en helt almindelig åbningsdag. - Vi har naturligvis et stort ansvar over for både kunder, medarbejdere og samfundet generelt. For at undgå at vi bidrager til at samle mange mennesker, har vi besluttet at udsætte fejringen af vores nye byggemarkeder. I stedet åbner de nye byggemarkeder i Billund og Nr. Nebel mandag den 30. marts uden nogen form for fejring eller åbningstilbud. Selv om det naturligvis er en ærgerlig beslutning, så handler det om at undgå smittespredning, og vi tager naturligvis alle nødvendige forholdsregler med afsæt i myndighedernes retningslinjer, siger han i en pressemeddelelse. I alle Davidsens byggemarkeder vil der i denne uge blive indført kø-afmærkninger i gulvet ved kasserne for at sikre den fornødne afstand mellem kunderne, ligesom sikkerhedsforanstaltninger for medarbejderne løbende tilpasses.

Annonce

Fest udsat men ikke aflyst

Ifølge pressemeddelelsen vil de planlagte åbningsfester i både Nr. Nebel og Billund blive gennemført på et senere tidspunkt, når situationen i Danmark igen er normaliseret. Til den tid bliver det med de tilbud og festlige initiativer, som har været planlagt og meldt ud til kunderne i hele det sydlige og vestlige Jylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce