Annonce
Haderslev

Davidsens Tømmerhandel vil sælge træ i Grønland

De gule lastbiler skal nu også køre å Grønland. Foto: Davidsen A/S
Med overtagelsen af Optimera-kæden i oktober etablrede Davidsens Tømmerhandel sig i hele Danmark. Fra februar 2020 rykker Davidsen nu også til Grønland, når den tidligere Optimera-butik i Nuuk bliver omdannet til Davidsen-konceptet.
Annonce

Vojens/Nuuk: Fra februar 2020 skal håndværkere og entreprenører i og omkring den grønlandske by Nuuk til at handle i Davidsens Tømmerhandel. Det sker, når Davidsen som et led i overtagelsen af Optimera-kæden, udskifter navn og skilte på den tidligere Optimera-afdeling i byen.

Det oplyser Davidsen i en pressemeddelelse.

Davidsen har for cirka et halvt år siden opkøbt Optimera-kæden.

- Vi forventer en rigtig positiv udvikling for afdelingen i Grønland og overtager en veldrevet forretning i Nuuk, som vi ønsker at udvikle yderligere fremover. Vores fokus er og vil fortsat være, at vi har en høj tilgængelighed af varer, et serviceorienteret personale og en velfungerende logistik. Lever vi op til det, er det vores erfaring, at vi bidrager til en effektiv hverdag for kunderne. Vi ser derfor meget frem til samarbejdet med vores kunder i Nuuk såvel som resten af Grønland, siger Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsens Tømmerhandel.

Netop nu er Davidsen midt i at omdanne de tidligere Optimera-afdelinger i Danmark. I slutningen af januar kommer turen så til Grønland, når afdelingen på Industrivej i Nuuk træder ind i Davidsen-familien. Alle medarbejdere fra Optimera-afdelingen i Nuuk fortsætter også efter overgangen til Davidsen.

Overtagelsen af Optimera har gjort Davidsens Tømmerhandel til en af de førende spillere på det professionelle og private markedet for trælast, byggematerialer, værktøj samt el- og VVS-artikler. Særligt i og omkring de største byer i Danmark er Davidsens position blevet styrket med opkøbet. I alt vil Davidsens Tømmerhandel fremover bestå af 23 afdelinger i Danmark og Grønland og beskæftige over 1.000 medarbejdere.

Davidsens Tømmerhandel A/S

Davidsen er en 100 procent familieejet handelsvirksomhed inden for trælast og byggemarked. Selskabet har i dag 23 afdelinger i Danmark og Grønland. Davidsen har i dag ca. 1.000 medarbejdere. Senest har Davidsen opkøbt Optimera.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce