Annonce
Aabenraa

De dybeste røde i kamp mod de mørkeste blå

Enhedslistens Jens Bundgaard Nielsen duellerer torsdag på biblioteket i Tinglev med...

Næste politiske opgør på bibliotekerne finder sted i Tinglev torsdag, når Liberal Alliance og Enhedslisten duellerer.

Annonce

TINGLEV: De dybrøde mod dem, der ikke kan blive mere blå. Enhedslisten og Liberal Alliance i duel. Forskellene vil være markante, når det andet af i alt fem valgmøder på bibliotekerne i Aabenraa Kommune bliver afholdt torsdag eftermiddag i Tinglev.

Her bliver det svært at finde emner, som de herrer - Jens Bundgaard Nielsen fra Enhedslisten og Liberal Alliances Torben O. Nielsen - kan blive enige om.

Eller som Liberal Alliance-kandidaten forklarer det:

- Jeg tog en af de test, hvor man kan se, hvilke politikere man er mest enig og uenig med, og her dukkede Jens Bundgaard Nielsen op som ham, jeg er mest uenig med, siger Torben O. Nielsen vældigt tilfreds med det resultat.

Fyraftensmøder på bibliotekerne

Fyraftensmøderne på bibliotekerne afholdes i et samarbejde mellem Aabenraa Bibliotekerne og JydskeVestkysten.Første fyraftensmøde op til kommunalvalget 21. november blev afviklet tirsdag i Felsted, hvor De Radikale, Nye Borgerlige og Alternativ diskuterede.

Torsdag 26. oktober duellerer Enhedslistens Jens Bundgaard Nielsen og Liberal Alliances Torben O. Nielsen på Tinglev Bibliotek.

31. oktober går turen til biblioteket i Bov - her sendes SF's Michael Christensen i kamp med den konservative Jan Riber Jakobsen.

2. november er turen kommet til biblioteket i Rødekro. Her mødes DF, Slesvigsk Parti og Robin Hood-listen, mens Venstre og Socialdemokratiet slutter af på biblioteket i Aabenraa 8. november.

Alle debatter begynder kl. 16.30, varer en time, og ved hvert fyraftensmøde er der præmie til den, der stiller det bedste spørgsmål til politikerne.

... Liberal Alliances Torben O. Nielsen. De vil givet have meget at være uenige om.
Annonce

Vild uenighed om Fjordskolen

Uenigheden generer næppe Jens Bundgaard Nielsen heller, og et af de punkter, hvor forskellen på de dybrøde enhedslistefolk og mørkeblå liberale kan ses, er spørgsmålet om Fjordskolen. Her mener Enhedslisten, at skolen skal blive i Aabenraa, mens Torben O. Nielsen siger:

- Vi går ikke ind for at trække noget tilbage, der er besluttet. Det ville bl.a. betyde, at entreprenører skal opsiges, og det vil koste skatteborgerne penge, vi ikke får noget for.

Det er dog ikke Fjordskole-spørgsmålet, der fylder mest hos Enhedslisten. Jens Bundgaard Nielsen og hans partifæller vil have flere til at passe de ældre, børnene i daginstitutionerne, have ansat en grøn tovholder i kommunalt regi og sat en handleplan for de fattigste og hjemløse i Aabenraa Kommune i værk.

Kampen på biblioteket i Tinglev begynder kl. 16.30 torsdag, den varer en time, og alle er velkomne til at møde op og stille de to nærgående spørgsmål - naturligvis også om andre emner end de nævnte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce