Annonce
Varde

De første corona-resultater på plejecenter er negative

Efter en positiv covid-19-test af en medarbejder på plejecentret Carolineparken i Varde blev alle beboere og medarbejdere tirsdag testet. I alt blev cirka 200 testet. Foto: Henrik Reintoft
Annonce

Varde: Negative coronaprøver er positivt nyt.

Tirsdag blev cirka 200 medarbejdere og beboere testet for corona på Carolineparken, der er et stort plejecenter i det nordlige Varde. Nu er de første testresultater klar, og indtil videre har de alle været negative. Det oplyser kommunikationschef Steffen Kjær fra Varde Kommune.

Alle, der arbejder eller bor på Carolineparken, blev testet, fordi en medarbejder i weekenden blev konstateret smittet med covid-19.

Udover test af alle blev også tre beboere isoleret, og syv medarbejdere skulle være hjemme, indtil de kunne fremvise en negativ coronatest.

Der er indført besøgsforbud på Caroline, men det er ikke lige så skrappe regler som i foråret. Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed må de nærmeste pårørende gerne komme på besøg.

Også i Varde Kommune generelt er der fokus på corona. Onsdag har der været 18 smittede inden for en uge i Varde Kommune, og det er så højt, at der bliver holdt øje med tallene.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce