Annonce
Tønder

De fik rygklap og applaus:

En af de mange, der blev hyldet af René Andersen i Marskhallen torsdag aften, var Laurits Juhl-Boisen, Tønder. Han har for anden gang vundet verdensmesterskabet i Electric Boogie. Den snart 15-årige dreng synes det er fedt, at man lægger mærke til, at han kan noget specielt, fortæller han. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Foreningspriser

Ungdomspris:

Simone Mørck Højsgaard og Jonas Hansen, Tønder Spejderne.

Maria Tranekjer Eskildsen, Øster Højst Ungdoms- og Idrætsforening.

Leder-, instruktør og trænerpris:

Henry Lausen, Bredebro Skytteforening.

Allan Nielsen, Skærbæk Håndboldklub.

Klaus Johnsen, Ellum BMX.

Jørn Christensen, FDF Tønder.

Dagny Andersen, South West Country Club.

Henrik Nissen og Alvin Jensen, Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening.

Foreningsindsatspris:

Kirsten Ellekjær, Tønder Spejderne.

Tina Thysen, Frifelt Sportsforening.

Bent Valeur, FOF Tønder.

Erik Lydal Møller, Skærbæk Idrætsforening.

Anna Marie og Anders Friis, Sparta.

Linda Abrahamsen, Bedsted Ungdoms og Idrætsforening.

Sønderjysk mesterskab under 18 år:

Ballum IF - Atletik, Atletik: Amalie Højrup Dalgård, Johanne Grue, Isabell Lander Frisk, Liane Hessler Filtenborg, Kirstine Knudsen og Yannick Hansen. Trænere: Rita Brodersen og Birte Frisk Kristensen.

Malte Lautrup, Sparta, 15 m riffelskydning for børn.

15 m riffelskydning for børnehold: Liane Hessler, Sparta, Malte Lautrup, Maje Olesen og Silje Jensen.

Regionsmesterskab under 18 år:

Højer IF, Indendørs fodbold – U18 piger: Bolette Iversen, Emilie Larsen Nissen, Jasmin Dalügge, Louise Rosager, Maja Boyschau Kjelgaard og Sofie Feddersen. Trænere: Kim Dalügge og Ove Danielsen.

Landsmesterskab under 18 år:

Løgum IF - håndbold, Håndbold - U14 drenge: Kasper Carlsen-Rausch, Simon Hansen, Jeppe Thomsen, Casper Bendixen, Lucas Ibsen, Troels Rasmussen, Kasper Henriksen, Valdemar Andersen, Phillip Jakobsen, Noah Carlsen-Rausch, Mikkel Zeberg Sørensen, Christian Zimmermann, Kasper Meggers, Lukas Iversen, Mads Emil Thomsen, Nicki Jensen og Jens Peter Madsen. Trænere: Dirk Rausch og Anita Carlsen-Rausch.

Løgum IF, Håndbold – U12 drenge: Thue Oberg Elm Petersen, Andreas Christian Nissen, Tobias Westergaard Lange, Nicklas Gjelstrup Andersen, Jeppe Sørensen, Marcus Ivanenko Jensen, Mathias Øvlisen Brun Jannsen, Kristian Kjær, Kristoffer Kjær, Rasmus Wollf Sørensen, Lucas Christensen og Oliver Mathias Gehrt. Trænere: Anne Søndergaard Hansen og Henriette Sørensen.

Phillip Brinkmann, Ellum IF, BMX Expert 14 år.

Danmarksmesterskab under 18 år:

Rebecca Ejsing, Toftlund Skytteforening, Skydning børneklasse 4.

Liane Hessler, Sparta, Skydning på 15 m for børn.

Skærbæk Motorklub, Speedway: Justin Kapitein, Lucas Kücken, Hyler Haupt og Carlos Gennerich.

Skærbæk Motorklub, Speedway: Jesper Knudsen, Kasper Nielsen, Victor Nielsen, Noah Moos og Norick Blödern.

Victor Slany Hansen, Football Freestyle, rookie afdeling.

Danmarksmesterskab over 18 år:

Bo Finnemann-Schlutz, Ellum BMX, BMX expert 25 år +.

Jakob K.B. Mikkelsen, Ellum BMX, BMX Cruiser 17-29 år.

Tønder Skatklub, Skat: Peter Gonnsen, Jens Peter Jensen, Svend Jepsen, Holger Kristensen, Jens Carl Pedersen, Christian Thomsen, Ole Thorup og Maria Jensen.

Nordisk mesterskab under 18 år:

Caroline Sofie Schack Haagensen, Tønder BMX klub, BMX.

Philip Ternstrøm Hyldtoft, Ellum BMX, BMX expert 8 år

Nordisk mesterskab over 18 år:

Klaus Johnsen, Ellum BMX, BMX cruiser 17-29 år.

Anette Andersen, Dansk Civile Hundeførerforening Løgumkloster, Agility (hundesport).

Europamesterskab under 18 år:

Jesper Knudsen, Skærbæk Motorklub, Speedway.

Europamesterskab over 18 år:

Mads Hansen, Skærbæk Motorklub, Speedway.

Verdensmesterskab under 18 år:

Laurits Juhl-Boisen, AB Dance, VM i "Elektric Boogie / Popping”.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Indbrudstyv brød vindue op

Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce