Annonce
Varde

De glæder sig til at åbne nyt fitnesscenter i Ølgod

Rikke Nielsen og Kim Klejnstrup Mikkelsen åbner nyt fitnesscenter - Banken Fitness - i Ølgod lørdag 21. december. De har begge stor erfaring med fitness og træning. PR-foto
Annonce

Ølgod: Rikke Nielsen og Kim Klejnstrup Mikkelsen åbner nyt fitnesscenter - Banken Fitness - i Ølgod lørdag 21. december, lyder det i en pressemeddelelse.

Navnet udspringer af, at der tidligere var BG Bank og Danske Bank i lokalerne, og at bygningen er kendt som Den gamle BG Bank.

Centret vil blandt andet tilbyde træning i form af maskiner, der måler puls, kalorieforbrug med videre, desuden træning med løse vægte/stænger med mere. Desuden personlig træning, som vinder mere og mere indpas i centrene og "den almindelige danskers" hverdag, hvad enten det drejer sig om ønsket om vægttab, smertefrihed, forebyggelse af skader og opbygning af muskelmasse.

- Der bliver også seniortræning. Stærke muskler er essentielt for en sund levestandard, når vi når op i årene. Og der bliver Fitness for teens. Rigtig mange unge vokser i dag op i en verden, hvor teknologien har taget over, og den fysiske udfoldelse lider. Vi ønsker at skabe en tillidsrelation med de unge, oplyser Rikke Nielsen og Kim Klejnstrup Mikkelsen.

Der er åbningsreception i Banken Fitness, Torvegade 2, Ølgod lørdag 21. december kl. 10-14.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce