Annonce
Tønder

De mangler demokratiforståelse

Annonce

Læserbrev: Uden at ville tage stilling til forholdene i Venstre, kan det fornemmes:

Det er som om især partiet Venstre sammen med administrationen på Tønder Rådhus mangler lidt demokratiforståelse eller noget i den retning, måske lidt respekt for borgerne.

Hvordan kan det ellers være, at man tildeler direktøren for Real Dania og hustru gratis billetter til Tønder Festival, hvordan kan man give flere direktørposter til en og samme person samtidig, hvordan kan man ansætte denne mands hustru til en af de største poster i Tønder Kommune, nemlig økonomichef-posten?

I forbindelse med konstitueringen kunne JydskeVestkysten oplyse, at et enkelt medlem af kommunalbestyrelsen var tildelt omkring 20 poster, der gav vedkommende over 300.000 kroner i indtægter. Siden har vedkommende fået yderligere poster, deraf endda flere formandsposter med selvfølgelig mere honorar til følge.

Der kunne nævnes mange flere besynderligheder, for eksempel helt jordnært har man hentet muldjord i Roskilde som dæklag ved regnvandsbassinet i Højer. Ikke at forglemme de mærkværdige, gentagne dispensationsansøgninger for at omgås Tøndermarskfredningen.

I Højer har vi problemet med, at der som lyn fra en klar himmel blev indført ændrede vigepligtsregler. Trods borgmesterens forsikring om ”nødvendig og selvfølgelig borgerinddragelse” har jeg lige fået at vide, at der ingen borgerinddragelse bliver i forbindelse med vigepligtsændringer, der skal evalueres til efteråret.

Uhørt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce