Annoncørbetalt indhold

De populære granitskærver

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Naturstenene, granitskærver, er blevet yderst populære som belægning i indkørslen eller haven, enten i stedet for græs eller i sammenspil med græs. Her har vi stillet spørgsmålet - hvordan kan det egentligt være?


Annonce

Hvorfor er de populære?

Der er en grund til, at virksomheder som Sandshoppen, nyder godt af granitskærvernes store popularitet. Deres grå og sorte granitskærver er i den seneste tid, blevet mere eftertragtet end nogensinde før. Tænker man over, hvad naturstenene bruges til, kan man nok godt gennemskue, hvorfor netop de er blevet populære. For det første, kan de bruges til indkørslen, foran huset eller i gårdspladsen. Man har nok set stenene foran huse, i stedet for at lille græsareal. Dette er nemt at holde og giver et nydeligt og fuldendt udtryk. Samtidig kan de bruges i haven, enten som erstatning for visse græsarealer eller som materiale til en sti eller et blomsterbed. Der er altså flere muligheder for funktionen og udtrykket i din have, indkørsel eller gårdsplads. Har man lyst til at vide mere, eller brug for råd og vejledning, kan Sandshoppen hjælpe med dette.


Forberedelse til granitskærver

Vælger man at inddrage granitskærver som underlag i sine udendørsarealer, skal man sikre et godt og solidt fundament. Det gamle underlag skal fjernes, før man kan lægge det fine nye grus. Planlægger du at anlægge en indkørsel eller en gårdsplads, skal det nye underlag skal bygges på en godt lag af stabilsand eller stabilgrus, dækket af stenmel, som helst har samme farve som granitskærverne. Til sidst kan granitskærverne placeres.

Er tanken derimod blot at anlægge en sti eller et bed, kan du, i stedet for lag af stabilgrus og stenmel, bruge en ukrudtsdug/fiberdug under granitskærverne. Denne dug kan gøre det nemmere at fjerne (og undgå) ukrudt.


Fordele og ulemper

Udover det naturstenene ser nydelige og elegante ud, nærmest uanset hvor de befinder sig, er de også praktiske. De gør, at man undgår de mindre hensigtsmæssige græsarealer, visse årstider kan forårsage. Samtidig er de også ukrudtshæmmende, mens de støver mindre end mere almindelige grustyper. Din bil kan derfor også drage fordele af en godt underlag. Samtidig holder de godt, da de kan klare alt slags vejr, specielt store regnskyl. Grunden til dette er, at de er et naturmateriale. Dermed undgår man, at haven eller indkørslen, for eksempel, kommer til at se mindre pæn ud senere på året. Samtidig er det nemmere, da man med mindre græsarealer kan blive hurtigere færdig med at slå græs.


Det skal dog nævnes, at det er lidt vanskeligere at rydde sne på granitskærver end fliser, så det skal man have i mente, når skal vælge, hvad de skal bruges til og hvor de skal bruges. Et godt råd med på vejen, er samtidig at bruge mindre sten, hvis man har tanker om at anlægge en sti, eller lignende, der skal gås på - det giver en bedre stabilitet i underlaget og dermed en bedre oplevelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.