Annonce
Læserbrev

De seks gamle kommuner i Tønder Kommune

Læserbrev: En mand fra Jejsing ved navn Mogens Gabs har brudt tavsheden og borgernes respekt for de gamle kommuner. Siden den endelige sammenlægning i 2007 har ingen borgere i Tønder Kommune hverken skrevet eller sagt negative udsagn om nogen af de seks kommuner som blev til den nye Tønder Kommune.

Jeg har stor respekt for, at alle har accepteret det som de seks kom med og bidrog med til fællesskabet. Det vidner om respekt for de beslutninger som forudgående politikere i kommunerne har vedtaget.

Ingen kender de enkelte daværende kommuners baggrund for beslutningerne og planen med de enkelte sager fra dengang, planer som i løbet af to år skulle stoppe på grund af kommunesammenlægningen.

13 år skulle der gå, inden en person ikke kunne styre sine negative frustrationer. Tænk, at jeg alene skulle have været så magtfuld dengang før 2007, at jeg selv kunne træffe alle disse beslutninger, det opfangede jeg slet ikke selv dengang.

Hvor ville den debat lige ende, hvis vi alle begyndte at kritisere beslutninger truffet for over 13 år siden i de tidligere kommuner.

Det er for øvrigt igen et godt eksempel på at Mogens Gabs går efter manden og ikke efter bolden. Jeg håber virkelig at Mogens Gabs' indlæg var en enlig svale og at den mudderkastning ikke udvikler sig. Hvis vi vil have udvikling, så må vi se fremad.

Kom nu Mogens, det er meget sjovere at være med på vognen, når man er bare lidt positiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Vejen

Fortsat restriktioner på plejecentrene

Annonce