Annoncørbetalt indhold

De største boligtrends i 2021

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

2021 har været et meget anderledes år på grund af den verdensomspændende pandemi, der har påvirket menneskers liv verden over. Det har været en usikker tid for alle, og det afspejler sig i de boligtrends, der har domineret 2021. Den usikre verdenssituation har helt sikkert fyldt meget i folks bevidsthed, og det har givet et øget behov, for at indrette sit hjem på en måde, så man kan føle sig trygge og rolige i sit eget hjem. Derudover har pandemien påvirker den måde vi arbejder på, og det har betydet meget for den måde vi indretter vores hjem på. Hvis du ønsker at læse om tidens største trends, så du kan få en trendy indretning, så er det en god ide at læse med her i artiklen, hvor vi vil give vores bud på nogle af de største boligtrends i 2021.


Annonce

Jordfarver trender

Det har i mange år været populært at indrette sit hjem i modige og farverige farver, og i 2020 så man således de tofarvede vægge dukke op i flere og flere hjem. Men i 2021 er man gået væk fra de farverige farver, og i stedet er det de mere rolige og harmoniske jordfarver, der trender. Her er det særligt den naturalistiske lysebrune farve med en lille smule rødligt skær, der har fået plads på væggene rundt om i verden. Den rolige farve tilføjer boligen varme, og kan nemt kombineres med mere kulørte farver, hvis man ønsker dette. Derfor er det den ideelle basisfarve i 2021, hvor den skabe ro og tryghed i hjemmet i en usikker tid. Derudover har en af de mest toneangivende farver i 2021 været en støvet blå, der ligesom den brune farve, er meget naturalistisk og rolig. Den naturalistiske farve skaber en næsten spiritualistisk atmosfære i rummet, og har hittet stort verden over.


Hjemmekontorets rolle i hjemmet

Det er svært at komme udenom hjemmekontoret, der for mange mennesker, er blevet en integreret del af hjemmet under pandemien. Nedlukninger verden over har betød, at vi alle sammen skulle til at arbejde hjemmefra, og med et blev hjemmekontoret sat i fokus. Det har givetvis ikke været lige nemt for alle at finde plads til et hjemmekontor, men det har været en nødvendighed, hvis man skulle holde de lange arbejdsdage ud. En god stol, og et funktionelt setup, var nemlig en nødvendighed, hvis man ikke ville få slemme problemer med ryggen. Det er interessant om hjemmekontoret fortsat vil få en central plads i hjemmet nu, hvor vi i Danmark, er begyndt at vende tilbage til arbejdspladserne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.