Annonce
Rejser

De største indtryk fra USA som rejseland: Troels Bech og hans store familie gør status efter første etape af jordomrejsen

Venice Beach i Los Angeles kan umuligt samles i ét billede. Stedet gjorde indtryk på flere af Bech-familiens medlemmer. Det er et perfekt sted at kigge på alle typer af mennesker, men også at dyrke forskellige former for sport og aktiviteter. Foto: Matteo Paganelli/Wikimedia Commons
De 10 medlemmer af familien Bech og Oscars kæreste, Tilde, giver hver deres bud på markante oplevelser i USA, som de nu har forladt for at rejse til Sydamerika.

Hampus, 11 år:

Stillehavet og strandene, særligt Venice Beach, står klarest for mig. Jeg elsker at bade, og bølgerne var grineren!

Tilde (Oscars kæreste), 19 år:

Jackson efterlod mig med en følelse af at være "hjemme" med den hyggelige atmosfære, smukke natur og river rafting på Snake River - og så havde butikkerne et stort udvalg af bæredygtige varer. Santa Barbara havde lidt af den samme vibe.

Oscar, 20 år:

Jeg husker tilbage på Yosemite National Park med de mægtige granitklipper og smukke vandfald; og så så jeg en bjørn på min løbetur.

Troels, 53 år:

De fantastiske landskaber med Grand Teton, Rocky Mountains, nordlige Utah og særligt Highway 1 langs den californiske stillehavskyst har formet mit indtryk af USA.

Gustav, 15 år:

Særligt Venice Beach har gjort indtryk - her kan jeg lave forskellig slags sport. Der er flot - og så kender jeg det fra Youtube og tv, så det er næsten som at være med i en film som statist.

Sylvester, 10 år:

Three Rivers Campground var mega smuk og dejligt! Vi body-riverraftede i floden. Og det var fedt, at der ikke var internet - så vi var aktive med det, man ku’.

Theo, 7 år:

Las Vegas, hvor vi var på et vildt hotel med otte pools og gaming-rum. Og så var El Matador Beach i Malibu flot med store bølger, jeg badede i.

Bertram, 17 år:

Jeg er mest overrasket over naturen: Diversiteten er helt fantastisk i bare ét land. Tænk bare på forskellen mellem Yellowstone og Grand Canyon.

Nille, 43 år:

Jeg er imponeret over den storslåede natur med Utah som en klar aha-oplevelse. Og så er Yosemite jo bare WOW! Og Highway 1 med alle landskaber på ét stræk og med Henry Miller Memorial Library (where nothing happens!) som en perle.

Asta, 23 år:

Det har været helt vildt at køre igennem så forskellige landskaber og natur, særligt Yellowstone har gjort et kæmpe indtryk på mig. Derudover synes jeg, at stemningen på Venice Beach i Los Angeles var noget helt særligt og noget, jeg nød at være en del af.

Tobias, 24 år: Køreturen på Highway 1 vil alle dage være legendarisk og mindeværdig. Også San Francisco gjorde indtryk med storbyliv, vilde bakker og en kæmpe havnepromenade. Vild by.

Annonce
Theo Cornelius Bech, med sine syv år yngste deltager på turen, var begejstret for et hotel med OTTE pools i Las Vegas. Foto: Colourbox
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce