Annonce
Vejen

De store smil stivner: FestiValhal er begæret konkurs

FestiValhal har gennem årene henryklket flere og flere gæster. Med konkursbegæringen stivner smilene. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Thomas Klintrup, der gennem de sidste fire år har stået bag FestiValhal i Jels, er begæret konkurs. Jobcenter Vejen har indsendt konkursbegæringer vedrørende tre lønmodtagerkrav på hver knap 10.000 kroner.
Annonce

Jels: Skifteretten i Esbjerg har indledt en konkurssag mod Thomas Klintrup, som gennem de sidste fire år har stået bag FestiValhal i området omkring friluftsscenen og Valhal i Jels.

Det er Jobcenter Vejen, som har indgivet tre konkursbegæringer, viser en aktindsigt, som JydskeVestkysten har fået fra Retten i Esbjerg. Det drejer sig om tre lønmodtagerkrav på hver 9.969 kroner. Et fjerde lønmodtagerkrav er betalt, som JydskeVestkysten tidligere har beskrevet.

Når Jobcenter Vejen via et advokatfirma – efter at have rykket for betalingerne – har sat gang i konkursbegæringen, så sker det for, at de tre personer, der har arbejdet i forbindelse med festival-arrangementet i år, kan få deres tilgodehavende dækket via Lønmodtagernes Garantifond.

Thomas Klintrup afviklede det første FestiValhal-arrangement tilbage i 2016. Selv om tilskuertallet år for år er gået betydeligt i vejret, så har den økonomiske formåen ikke været tilsvarende. I oktober trådte flere kreditorer frem og konstaterede, at deres regninger enten kun delvist var betalt eller slet ikke.

Men på nuværende tidspunkt har vi ingen yderligere kommentarer.

Tue Lesbo, advokat

Annonce

Firmaet er lukket

JydskeVestkysten var på det tidspunkt i kontakt med samarbejdspartnere og et bookingbureau, som bekræftede problemerne med at få det hele eller dele af de beløb, som de mente at have krav på. Nu kulminerer FestiValhals økonomiske problemer med konkursbegæringen

Ifølge en udskrift fra retsbogen fra et møde i skifteretten den 27. november har Thomas Klintrup telefonisk meddelt, at firmaet er lukket. Virksomheden er dog endnu ikke afmeldt i CVR-registret.

Skifteretten bestemte, at Thomas Klintrups bo tages under konkursbehandling.

JydskeVestkysten erfarer, at konkursbegæringen kan være på vej til at blive kaldt tilbage. Det har dog ikke kunne bekræftes, og advokat Tue Lesbo fra Dahl Advokatfirma i Esbjerg, der er beskikket advokat for Thomas Klintrup, konstaterer, at hverken han eller hans klient på nuværende tidspunkt ønsker at udtale i sagen. Det kan dog være en ny udvikling i sagen inden for kort tid.

- Men på nuværende tidspunkt har vi ingen yderligere kommentarer, fastslår advokat Tue Lesbo.

Kurator i boet er advokat Jan Bruun Jørgensen fra advokatfirmaet Andersen Partners i Kolding.

Billetsalget lukket ned

På de sociale medier gik rygterne og spekulationerne omkring konkurssagen hurtigt i løbet af torsdagen. Blandt andet var der undren over, at det fortsat var muligt at købe billetter.

Knap et par timer efter middag blev der på Billetlugen.dk dog lukket ned for billetsalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce