Annonce
Debat

De vigtigste sager prioriteres ikke

Annonce

Læserbrev: Medierne har stor magt og bestemmer i høj grad, hvordan borgerne vil reagere, fordi den viden de har, bortset fra det som de selv har oplevet og fra facebook, har de fra aviser, radio eller fjernsyn, og da er fjernsynet nok det medie, som virker stærkest.

Det er vigtigt, at medierne giver reel sandfærdig oplysning, og at de vigtigste sager bliver prioriteret højest. Det sidste har ikke været tilfældet i den seneste tid.

Fra de voldelige demonstrationer i USA, hvor demonstranterne forårsager ildspåsættelser, butiksplyndringer og stenkast og fyrværkeri mod politiet har jeg flere gange på fjernsynet set demonstranten Floyd blive kvalt af en politimands knæ. Jeg synes ikke, at USAs politimænd skal dræbe demonstranter, men når man sammenligner med, hvad der sker i Hviderusland, hvor fredelige demonstranter bliver jaget og mishandlet på det groveste, oven i købet efter ordre fra præsident Lukasjenko, så synes jeg, at situationen i Hviderusland af fjernsynet burde prioriteres højere end de voldelige demonstrationer i USA. Kun en enkelt gang har jeg i fjernsynet set de voldelige overgreb på de fredelige demonstranter i Hviderusland.

Udover vigtigheden af at seerne bliver korrekt oplyst, er det også vigtigt, at de, som begår overgrebene, her præsident Lukasjenko og hans sikkerhedsstyrker, ved, at deres handlinger er kendt af andre også i andre lande.

Og her har det danske fjernsynsmedie svigtet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce