Annonce
Læserbrev

Debat Afslutning af budget

Annonce

Der er mange steder i samfundet en tradition for, at når et stykke arbejde er afsluttet, og hvor synspunkter har været oppe mod hinanden, lader man bølgerne falde til ro over et måltid, og det gjorde man således traditionen tro også i Esbjerg Byråd.

Det blev indtaget på rådhuset, til en, af denne avis opgjort kuvertpris på 275 kr. - alt medregnet - næsten, for toiletpapiret indgik dog ikke i prisen trods det, at flere benyttede toiletterne.

Jeg var dog især berørt af, at det kom til at fremstå i artiklen, som om der var tale om en fejring af det budget, som både kom til at betyde nedskæringer af velfærd og fyringer blandt personalet.

Jeg vil gerne slå fast, at i Dansk Folkeparti fejrede vi bestemt ikke de konsekvenser, som vi også var nødsaget til at tilslutte os, som følge af en økonomi, der ikke kunne nå sammen ved uændret aktivitetsniveau.

Jeg vil heller ikke beskylde andre i forligsgruppen for, at de gjorde det. Et mindretal kan altid gå efter billige point og det oplevede de så også, men hvis ikke et flertal vælger at udvise ansvarlighed, bliver kommunen i yderste konsekvens sat under administration. Vi kan kun bruge de penge vi har, og det er kun en indkomst, der giver borgerne en skatteevne, så alt andet er at pålægge andre ekstra byrder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce