Annonce
Vejen

Debat: Genial soppebassin i Glejbjerg - eller?

Soppebassin i Glejbjerg. Foto: Kurt Jakobsson
Annonce

Kurt Jakobsson, Byvænget 6, Glejbjerg, skriver:


Svømmehal i Glejbjerg?

Nej, nej bare rolig Vejen. Det kunne vi ikke drømme om at foreslå. Slet ikke nu, hvor Vejen Kommune – helt på eget initiativ – har lavet et soppebassin i Glejbjerg.

I forbindelse med hævning af vej og fortov i krydset ved Dagli`Brugsen, har man på genial vis set, at der, helt uden ekstra omkostninger, kunne etableres et soppebassin på gangstien fra Byvænget/Ryttervænget.

Denne placering sikrer, at flest mulig får glæde at det, idet alle fodgængere fra Byvænget/Ryttervænget på deres vej til busstoppested og Dagli`Brugsen skal passere gennem soppebassinet. Det betyder, at Dagli`Brugsen, der nu igen, igen er kåret som landets bedste og mest kundevenlige, fremover også kan prale af, at have kunderne med landets reneste fodtøj.

Da det er et kommunalt projekt, går vi ud fra, at borgmesteren kommer for at indvi projektet og klippe den våde snor. Vi forventer ikke den store fejring – måske bare lidt vand.

Indtil videre er benyttelsen af bassinet gratis, men iflg. en anonym kilde undersøger byrådet mulighederne for en betalingsløsning, da man frygter, at andre byer vil kræve tilsvarende anlæg, hvis benyttelsen forbliver gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte jeg, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce