Annonce
Debat

Debat: Ja, DF ønsker Danmark ud af EU

Debat: Rasmus Elkjær Larsen (REL) har den 29.7 et debatindlæg, hvor han appellerer til at Danmark skal forblive i EU, og hvor han anfægter, at vi i DF skal se på fordelene ved at være medlem af EU, og at vi betragter EU gennem en tunnelkikkert sat for det dårlige øje. REL beskriver endvidere sine tanker omkring logik, og lad mig tilføje på en ikke helt logisk måde.

Jeg må sige, at jeg er noget overrasket over REL debatindlæg, hvor han jo meget behændigt selv undlader at beskrive de fordele, som han ser ved at være medlem af EU - ja lige bortset fra, at samhandelen mellem alle landene i EU er vigtige, men dette er jo ikke ny viden – det ved vi alle. Samhandelen med andre lande uden for EU fungerer altså også stadig upåklageligt, og lur mig, om ikke Danmark fortsat vil have en meget stor samhandel med f.eks. England, da dette selvfølgelig både er i Danmarks og Englands interesse.

REL synes med sit debatindlæg at bruge den omvendte logik med hensyn til, at angreb er det bedste forsvar. REL nævner ingen ulemper ved det mægtige overstatslige EU, og det er lige præcis her, man bør blive foruroliget, når REL prøver at skyde DF noget i skoene, som han selv praktiserer i sit indlæg.

Annonce

REL er på afveje, og det ses tydeligt ved, at han prøver at få vælgerne til at fokusere på DF's mening omkring EU – og dette skal han da i øvrigt have tak for - i stedet for at argumentere for De Konservatives og hans egen holdning til det ”positive” ved EU.

DF har meddelt, hvorfor vi vil ud af EU. Nu mangler vi så kun at høre, hvorfor REL og De Konservative vil forblive i EU, og hvilke ting de mener er så positive ved at forblive i EU, altså udover samhandelen?

DF ønsker ikke, at EU skal bestemme over Danmark på så vigtige emner som: National grænsekontrol, Schengen har aldrig virket og kommer aldrig til at virke - Asyl og indvandringspolitik – Mindsteløn og sociale ydelser herunder børnepenge og dagpenge, der stiger og stiger – Euroen, Danmark ville jo gå konkurs, hvis ikke vi gik med i Euroen – Forsvarssamarbejdet og for slet ikke at tale om flyttecirkusset mellem Strasbourg og Bruxelles.

EU har netop oprettet Genopretningsfonden med et budget på 750 milliarder Euro, hvoraf 390 milliarder Euro gives direkte som tilskud og som ikke skal betales tilbage samt 360 milliarder Euro som lån, der skal betales tilbage med sidste afdrag i 2058.

Danmarks bidrag bliver fremadrettet på svimlende 24 milliarder kroner en stigning på 23 % svarende til 4,5 milliarder kroner…og så er der nogen, der omtaler det som en god aftale, da Danmark fik noget rabat – Vor herre bevares. Skattekronerne fosser ud af de nordeuropæiske statskasser og lige ned i de sydeuropæiske statskasser, hvilket bevirker, at danske lønmodtagere fortsat kan se frem til en endnu højere pensionsalder for at finansiere overforbruget i andre EU lande, og regningen lander i hænderne på vores børn og børnebørn – det kan vi simpelthen ikke være bekendt. Og man fristes naturligvis til at spørge REL, hvor er logikken i det?

REL omgås endvidere sandheden meget lemfældigt, når han skriver, at DF ikke har indfriet sine løfter til pensionisterne, når DF netop var foregangsmænd for værdighedsmilliarden i 2015-19 til netop flere ansatte og flere varme hænder i ældreplejen. Og at DF fortsat prioriterer indsatsen på udlændingeområdet, er da kun en økonomisk gevinst for Danmark, da der jo som bekendt årligt er udgifter på dette område på over 33 milliarder kroner.

Det er ikke kun i DF og i Danmark, at modstanden mod EU vokser det gør den med god grund i mange andre lande i EU herunder specielt Ungarn – Østrig og Italien.

Med hensyn til at indrømme, at man har taget fejl og er blevet klogere, kan jeg kun give REL ret og tilføje, at det også altid er en god ide at kigge indad mod sig selv og sit eget parti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Debat

Debat: Er vejvækst den bedste løsning?

Annonce